Home Mozaik Mladenka je upala u dvoranu i zapjevala, a kum se oznojio kad...

Mladenka je upala u dvoranu i zapjevala, a kum se oznojio kad ju je vidio: Svi gledaju video s ovog vjenčanja zbog obrata koji je uslijedio

120
0

Paul Soproni (40) iz Walesa godinama je neuspješno prosio svoju dugogodišnju djevojku Alish Pilave (36). Alish nikada nije htjela reći “da” i ozvaničiti svoju ljubav pred zakonom. A onda, kad je Paul počeo gubiti nadu, Alish mu je priredila iznenađenje.

Organizirala je lažno vjenčanje za dvije prijateljice, a Paul je trebao biti kum. Sve je teklo po planu, Paul je došao spreman preuzeti dužnost, a onda se pred njim pojavio Alish – u vjenčanici. Otpjevala je pjesmu, pala na koljena i zaprosila Paula. Kako bi uzvratio, Paul je rekao “ne” i počeo bježati, no ubrzo se vratio i napokon mu se ostvario san – stao je pred oltar sa svojom voljenim Alishom.

“Posljednje dvije godine od mene je tražio da se udam oko 30 puta dnevno”, rekla je Alish i objasnila zašto se odlučila na ovaj trik. “Osim toga, već sam se dva puta udavala i malo sam oklijevala da to ponovim”, piše Metro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here