Home Mozaik Mladenka u očaju: ‘Probudila sam se gola u krevetu s bratom svojeg...

Mladenka u očaju: ‘Probudila sam se gola u krevetu s bratom svojeg zaručnika’

180
0

Konzumiranje alkohola u društvu može dovesti do neželjenih posljedica pa tako i do zabranjenog seksa piše net.hr. Jedna mladenka je imala takvu situaciju s bratom svog zaručnika

Mnogim parovima fali novih uzbuđenja pa neke stvari rade namjerno, dok ostali rade nesvjesno. Tako je jedna mladenka bila izvan sebe kad je shvatila što je napravila.

“Ostala sam izbezumljena nakon što sam se seksala s bratom svog zaručnika. Shvatila sam što se dogodilo nakon što sam se probudila gola u njegovu krevetu. Moj zaručnik i ja trebali bismo se vjenčati ovog ljeta, ali sad mi je muka od brige”, napisala je savjetnici za muško-ženske odnose.

Zaručnikov brat ju je pozvao k sebi

Savjetnici je ispričala svoju priču: “Njegov brat živi u Madridu i prošlog mjeseca kad sam trebala doći u posjet zbog posla, predložio mi je da dođem dan ranije kako bi me mogao provesti po gradu. Ja imam 26 godina, moj zaručnik 28, a njegov brat 31 godinu. U početku mi je bilo malo neugodno jer ga jedva poznajem, ali moj zaručnik me ohrabrio rekavši da bi bilo dobro da bolje upoznam obitelj prije našeg vjenčanja pa sam pristala posjetiti ga ranije. Njegov brat radi kao profesor engleskog u Španjolskoj i poznavao je sva najbolja mjesta.”

“Proveli smo sjajan dan i navečer smo se našli s njegovim prijateljima. Mislim da sam bila previše uzbuđena zbog boravka u inozemstvu i bila sam prilično pripita. Sjećam se da sam malo koketirala. Što sam bila pijanija, postajala sam sve sigurnija. Njegov brat mi je stalno davao komplimente i govorio kako sam prekrasna i da ću poboljšati obiteljske gene”, dodala je.

Upitan seks sa zaručnikovim bratom

Zatim je ispričala što je uslijedilo: “Kad smo završili u klubu, sve mi se činilo mutno. Zadnje čega se mogu sjetiti je ulazak u taksi s njim. Zatim sam došla u njegov krevet – gola. Spavao je na kauču u dnevnoj sobi. Kad se probudio, htjela sam znati što se dogodilo, a on mi se nasmijao i rekao, ‘Zar se ne sjećaš?! Recimo samo da je moj brat sretan čovjek.”

“Stalno mi je u sjećanju da sam radila striptiz za njega. Rekao mi je da nikada ne bi spavao s bratovom budućom ženom, ali činjenica da ga zapravo ne poznajem i jedva se nečega mogu sjetiti, mota mi se po glavi. Trebam li reći svom zaručniku?”, pitala je savjetnicu.

Ako piješ, ne seksaj se

Savjetnica joj je odgovorila: “Ako se napijete toliko da se ničega ne možete sjetiti, to dovodi vas, a time i vašu vezu, u ozbiljnu opasnost. Molimo vas da naučite nešto iz ovoga i sljedeći put kada shvatite da ste previše popili, prestanite kako biste mogli donijeti moralne odluke. Nemogućnost sjećanja cijelog scenarija znači da ne znate jeste li se seksali ili koristili zaštitu. Ovaj čovjek kaže da ne bi izdao brata, a vi nemate nikakav dokaz da ste spavali s njim, ali grižnja savjesti vam se i dalje vrti po glavi.”

“Ako ste i dalje zabrinuti, bilo bi dobro da posjetite liječnika i zatražite testiranje na spolne bolesti kao i test na trudnoću. Ipak, reći svom budućem suprugu što se dogodilo, izludilo bi ga, a ništa ne bi riješilo. Naučite nešto iz ovoga, ostanite trijezni, vjerni i sigurni”, savjetovala joj je savjetnica, piše The Sun.

Previous article«Zatrudnjela sam s nepoznatim muškarcem na djevojačkoj večeri, reakcija mog muža me iznenadila»
Next articlePolicija i zaštitari spriječili tučnjavu Livaje i gledatelja na treningu Vatrenih na Rujevici: ‘Smeće jedno, marš iz reprezentacije! ‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here