Home Sport Mladenović: Rijeka u srijedu može dobiti samo slučajno

Mladenović: Rijeka u srijedu može dobiti samo slučajno

219
0

Mladen Mladenović je svojedobno, prije četrnaest godina, zabio dva gola Hajduku u Poljudu (2-0), kada su im Splićani poručivali neka bodove zaborave u – Senju. Legendarna je njegova izjava, u doba dok je trener Rijeke bio Branko Ivanković: “Igrali smo kao gluhe svinje…”
“Rambo” s Kvarnera danas gradi apartmane na otoku Cresu, u nogometu je samo gledatelj.
– Slobodno aktivirajte onu izjavu o gluhim svinjama… Rijeka je izgledala jadno. Hajduk je na sredini terena imao Andrića i Skoku te Gabrića, naglašenu borbenost i to je bilo sve. Nemojmo se zavaravati, Rijeka nema kvalitetu da bi se suprotstavila Hajduku, a kamoli za mjesto u vrhu ljestvice – kategoričan je Mladenović, poznat po tome da nema dlake na jeziku…

Riječka zadnja linija ima problema sama sa sobom, a kada još stignu lopte iz prekida, nastane panika. Obrana ima više rupa od ementalera. Što nedostaje momčadi?

– Osim obrane koja je u totalnoj konfuziji, Rijeka nema “playmakera”, gazde na terenu. Rezultat je to pogrešne selekcije na početku sezone. Bez obzira tko je trener. Nema tog čarobnjaka koji bi bio u stanju stvoriti igru. Žalosno je da Kantrida desetak godina nije stvorila igrača. A kupovalo se u “kineskim šopovima”.

Tko je na Poljudu vidio Anasa Sharbinija? Izostao je njegov potez, momčad je stalno bila u revijalnoj predstavi?

– Upitan je Anas kao kompletan igrač. Previše se skriva na terenu. Kao kapetan i prva zvijezda mora preuzeti odgovornost. S ovakvim pristupom teško bi igrao i u pravoj momčadi Rijeke, a kamoli u nekim europskim klubovima…(jutarnji.hr)

U srijedu na Kantridi gostuje Dinamo. Mladenović je igrao i u modrom dresu.

– S ovakvom igrom Rijeka nema što tražiti u susretu s Dinamom, ma koliko on sada bio ranjiv. Trener Rubčić traži rješenja, Štrok igra malo zadnjeg veznog, malo organizatora, Novaković se pojavljuje na beku. Ali brod pušta vodu na sve strane.

Kako zaigrati protiv Dinama?

– Sigurno ne bih napao. Čvrsto i agresivno na sredini terena, pa što dragi Bog da. Ako svoj dan budu imali Anas ili Ahmad Sharbini

Previous articleHARTERA K.LJ.B.ING with POPOF
Next articleRiječanin na otetom saudijskom brodu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here