Home Mozaik Mladić danima cijedio prišt, a onda je uslijedio šok: Gledao kako mu...

Mladić danima cijedio prišt, a onda je uslijedio šok: Gledao kako mu iz čela vade nešto što se migolji! (VIDEO)

2029
0

Englez Jack Holmes jedno je vrijeme mislio da ima prištić na čelu, koji ga svrbi, pa ga se uzalud pokušavao riješiti, na klasične načine, ali ništa što je pokušao nije urodilo plodom, pa je shvatio da mora učiniti nešto u vezi s tim pitanjem.

On i supruga su je danima pokušavali istisnuti. Međutim, tada se prvo pojavila mala oteklina koja se brzo počela širiti sve dok mu se oko nije zatvorilo.

Kako je rekao, mnogi su ga zezali da se sigurno s nekim potukao, ali on to nije htio priznati. Kad su mu se oba oka zatvorila, Jack se odlučio obratiti liječniku, piše Sun.

Mislio je da se radi o potkožnom prištiću kojem treba više vremena da nestane. Otišao je u bolnicu i saznao šokantnu dijagnozu. Naime, rekli su mu da ga je ugrizla konjska muha, a liječnici su se čudili dok su sanirali ugriz. U bolnici su napokon uspjeli očistiti izraslinu iz koje je iskočila ličinka.

– Gledao sam kako mi nešto, što mi je iskočilo iz čela, migoljilo po maramici, apsolutno odvratno – prisjeća se Jack i dodaje: – Nakon toga su mi usta počela oticati i osjećao sam strašnu bol, pa sam sutradan morao ići u ponovno u bolnicu, gdje su mi dali set antibiotika, nakon čega sam se sutradan osjećao kao preporođen”, rekao je Jack.

Ovaj mladić je na TikToku objavio fotografije prije i nakon vađenja ličinke.

@jack_holmes1 Audition for the next goonies film.. Coming to cinemas near you. #ITriedItIPrimedIt #fyp #ElectrifyTheMini #foryoupage #update #bekindtoeveryone ♬ original sound – Jack

Previous articleVIDEO: Rus lupao glavom u haubu da izbjegne mobilizaciju?!
Next articleBišćanova Hrvatska korak do plasmana na Euro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here