Home Mozaik Mladića viljuškar doslovno prepolovio: Živi bez nogu, a ženu stalno pitaju isto...

Mladića viljuškar doslovno prepolovio: Živi bez nogu, a ženu stalno pitaju isto (VIDEO)

318
0

Građevinski radnik Loren Showers, 20, koji je postao internetska senzacija nakon što je čudom preživio neobičnu nesreću na gradilištu u kojoj mu se tijelo prepolovilo. U rujnu 2019. vozio je viličar preko mosta na autocesti izvan Vilsala kada su automobili počeli prolaziti pored njega u jednoj traci, prema SVNS-u.

Kad je automobil prošao pokraj njega, Showers je skrenuo preblizu ruba mosta i tlo se urušilo ispod njega. Pokušao je skočiti s viličara koji je padao, ali mu je noga ostala zarobljena sigurnosnim pojasom, koji ga je odvukao od stroja dok se strmoglavio 15 metara niz strmo brdo.

– Bio sam svjestan cijelo vrijeme. Oči su mi bile širom otvorene i vidio sam kako se viljuškar spušta i pada na moj kuk i desnu podlakticu – rekao je za SVNS 2020.

Viljuškar se tri puta otkotrljao niz brdo prije nego što je sletio na Showersa, smrskavši njegovo tijelo. Mladić je tada hrabro donio odluku da liječnicima dopusti hemikorektomiju: amputaciju svega ispod struka, kako bi mu spasio život.

Loren iz Great Fallsa u Montani proveo je posljednje tri godine snimajući svoj put do oporavka i intimne detalje svog novog života. Ali u svojoj posljednjoj emotivnoj objavi, Loren je rekao svojim tisućama pratitelja da su se stvari okrenule nagore.

– Vaš Loren je primljen u bolnicu (možda sepsa), bit će zabavno boriti se s ovim – napisao je.

Otkako je ovo objavljeno, nije bilo dodatnih obavijesti od njega ili njegove supruge Sabije Rajha, 23, na društvenim mrežama. Zbog Lorenovih problema s kretanjem, Sabija mora obavljati mnoge dnevne zadatke za Lorena, uključujući mijenjanje njegovih kolostomskih vrećica i tuširanje.

Lorenova operacija rezultirala je uklanjanjem genitalija jer mu je zdjelica bila potpuno smrskana, što je dovelo do dosadnih pitanja o tome kako on i njegova žena imaju spolne odnose.

Odgovarajući, Lorenova supruga Sabija rekla je da tako intimno pitanje pokazuje “nepoštovanje”.

– Pitanje koje stalno iznova dobivamo je kako se seksamo i koliko smo intimni. To je vrlo osobno pitanje na koje nikada nećemo odgovoriti niti aludirati jer pokazuje veliko nepoštovanje. Ne biste nepoznati par na ulici pitali kako se poseksaju, a to što su nam životne okolnosti drugačije, to ljudima ne daje za pravo da pitaju – rekla je.

Previous articleOdveo kćeri na večeru pa ih ubio ispred hotela: Od poziva dispečeru ledi se krv u žilama
Next articleU Hrvatskoj pogođen dobitak 5+0 od 478.335 kuna!   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here