Home Sport MOĆNA RIJEKA: Lokomotivi utrpali 4 komada! (VIDEO+FOTO)

MOĆNA RIJEKA: Lokomotivi utrpali 4 komada! (VIDEO+FOTO)

4094
0

Rijeka je opet moćna! Prve bojazni navijača Rijeke zbog kadrovskog remonta na polusezoni raspršene su već na prvoj službenoj utakmici. Prinove Radošević, Bradarić i Alex su se u premijeri predstavile u najboljem svjetlu, a Kramarićeva zamjena Bekim Balaj upisao u strijelce zabio već u svom premijernom nastupu. Izostanak ponajboljih veznjaka ‘bijelih’ Moisesa i Močinića nadoknadio je grobnički Maradona Anas Sharbini briljantnim minijaturama uz sudjelovanje u svim važnijim akcijama Rijeke.

foto: andrej turina

‘Bijeli’ su poveli u 18. minuti kada je Filip Bradarić odlično prebacio zadnju liniju Lokomotive i proigrao Ivana Tomečaka koji je izbjegao zaleđe i iz neposredne blizine matirao Zeleniku – 1:0.

U 59. minuti Miral Samardžić ubacuje duboku loptu u šesnaesterac Lokomotive. Lopta se odbila od leđa Marina Leovca i pala ravno pred Bekima Balaja koji ju je pospremio u mrežu – 2:0.

U 77.minuti Filip Bradarić sjajno je proigrao Anasa Sharbinija na lijevom boku. Nogometaš Rijeke odlično je ubacio vanjskom s lijeve strane, a Vedran Jugović sa sedam metara matirao Zeleniku – 3:0.

Izlaskom Alexa ritam igre malo pada što gosti koriste u 81. minuti. Mrčela je jednu izbijenu loptu glavom vratio u šesnaesterac, a Doležal bio precizan s deset metara – 3:1.

Točka na i stiže u 88. minuti. Nakon kornera lopta je došla do Filipa Bradarića koji je potegnuo, a lopta je na putu do mreže promijenila smjer odbivši se od glave Marka Leškovića za – 4:1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here