Home Mozaik Modrić potezom zaludio Španjolsku: Nova delikatesa iz dućana hrvatskog maestra!

Modrić potezom zaludio Španjolsku: Nova delikatesa iz dućana hrvatskog maestra!

129
0

Luka Modrić (38) kao kapetan je vodio Real remiju (0:0) protiv Rayo Vallecana što se smatra velikim kiksom. No treneri obje momčadi slažu se da je do izlaska iz igre u 69. minuti bio možda najbolji igrač na terenu. Carlo Ancelotti je rekao da ga je zamijenio nezasluženo, ali da je na to bio prisiljen jer je morao uvesti još jednog napadača (Rodryga), kako bi pokušao probiti začahurene goste.

U tome nije uspio i to, kako otkriva Rayov trener Francisco, upravo zato što je izvukao Modrića: “Pripremili smo se za utakmicu tako da smo detektirali prostore koje će napadati Vinicius i Bellingham i onda smo kontrolirali te koridore. Međutim, Luka Modrić je našao alternativne pravce nadiranja prema našem golu i tako nas je probio. Srećom, zamijenjen je i nakon toga smo igrali bolje.”

Modrić je oduševio i navijače Reala, a posebno ih je očarao onim što je izveo u 47. minuti. Tada je izveo svoj zaštitni znak; sjajno dodavanje vanjskom. Tako je desnicom s desne strane zavrnuo loptu pred gol, ali Vinicius Junior je za malo zakasnio i tako propustio napraviti ono što je morao. ‘Kakvo Modrićevo dodavanje! Vinicius je morao zabiti nakon što ga je Modrić tako majstorski poslužio… Nova delikatesa iz dućana hrvatskog maestra’, neki su od komentara ovog poteza na društvenim mrežama.

Previous articleAncelotti: Modrić je bio nevjerojatan. Nije zaslužio da ga mijenjam
Next articleFOTO: Policija jučer kod Boysa pronašla drogu, bengalke..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here