Home Najnovije Moja supruga tvrdi da joj ne smeta što mi je premali, ali...

Moja supruga tvrdi da joj ne smeta što mi je premali, ali zbog onoga što radi siguran sam da me vara

422
0

“Mislim da moja supruga ima aferu sa svojim starim prijateljem jer je moj penis premalen da bi joj pružio zadovoljstvo u spavaćoj sobi”, požalio se jedan Britanac.

Kako bi dobio adekvatan savjet, poslao je pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

I, naravno, objasnio je situaciju u kojoj se nalazi.

On ima 45, a ona 43 godine i u braku su 20 godina, ali njihov spolni život uvijek je bio problematičan.

“Često imam problem s trajanjem odnosa. Iako me uvijek uvjerava i kaže da joj to nije važno, znam da to nije istina. Vidim da je razočarana i nezadovoljna “, kaže.

“Međutim, moj penis je puno veći, ili da kažem, puno manji problem. Nije mikropenis, ali je puno manji od prosjeka, ali i tanji. Vidio sam druge muškarce u svlačionicama i imaju veće od mene. Čak i ne naraste puno kad se uzbudim ”, požalio se.

“Moja supruga kaže da joj to ne smeta i da se računa ono što radim, ali znam da je prije mene spavala s drugim ‘većim’ muškarcima. A kad se žena zadovolji velikim penisom, mali joj nikada neće odgovarati “, vjeruje.

“Jedne noći, prije nekoliko godina, napila se, posvađali smo se i izletilo joj je “da nemam ono što joj treba da je zadovoljim.” Nikad više nismo razgovarali o tome, ali ne mogu zaboraviti te riječi. Tijekom posljednjih mjesec dana vidjela je poprilično muških prijatelja s fakulteta. Sigurna sam da je spavala s njima. Kasno se vraća kući i ide pod tuš, iako se istuširala ranije tijekom dana ”, kaže Britanac.

“Nisam se suočio s njom, jer znam da će poricati da ima aferu. “Ne mogu se natjecati s čovjekom normalne veličine i odbrojavam dane koji su mi ostali dok me ne napusti”, zaključio je.

“Žena vam nije samo pričala priče. Za većinu žena veličina zapravo nije bitna. Važna je tehnika. Zapravo, puno e-maila dobivam od žena u kojima kažu da je seks zbog njihovih velikih penisa neudoban i nitko se od njih nije žalio da njihov partner ima premali penis. Vaša supruga to je najvjerojatnije okrutno komentirala u vrijeme pijanstva jer vas je htjela povrijediti i zna da ste nesigurni u vezi s tim. Rodnica je elastična i može se prilagoditi malom tamponu, ali i djetetovoj glavi. Dakle, mit je da će ga veliki penis širiti i “uništiti” za drugog muškarca. ” Ako ste zabrinuti da je vaša supruga u vezi, morate razgovarati s njom. “Ako je to istina, još uvijek imate priliku spasiti vezu”, odgovorila je Deidre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here