Home Najnovije Monstruozna majka pušila cigaretu dok joj je ljubavnik silovao kćer, kada ju...

Monstruozna majka pušila cigaretu dok joj je ljubavnik silovao kćer, kada ju je vratio uslijedio je pakao!’

615
0

Prošlo je 17 godina od monstruoznog zločina u Srbiji. Naime, kako piše Telegraf.rs, Katarina Janković (3) brutalno je silovana i ubijena 17. srpnja 2005. godine, a ubili su je Mališa Jevtović (48) i njezina majka Ana Filipović (42).

Jevtović je silovao Katarinu u Zvezdarskoj šumi dok je njezina majka sjedila u blizini i pušila cigaretu. Djevojčicu je donio nazad prljavu i krvavu, a i povraćala je. Potom su je odnijeli kući i ostavili ju da umire u najgorim mukama dok su oni večerali.

Ana i Mališa uhićeni su nakon što je Katarina preminula. Sve je otkriveno kada su je majka i njezin ljubavnik donijeli u Kliničko-bolnički centar “Zvezdara”, tvrdeći da je djevojčica pala s kreveta i da su tada nastale brojne ozljede na tijelu.

Obdukcijom je dokazano da je djevojčica preminula od rascjepa jetre i drugih unutrašnjih organa. U zapisniku je također navedeno da je Katarina duže vrijeme bila seksualno zlostavljana.

Oboje su dobili zatvorsku kaznu od 40 godina. Ana je i prva Srpkinja koja je dobila maksimalnu kaznu po tadašnjim zakonima, ali joj je kasnije smanjena za 3 godine. U zatvoru u Požarevcu se nalazi 17 godina, a trebala bi izaći 2042., kada će imati 65 godina.

“Ana je u sobi sa još nekoliko žena. Osim obroka i šetnji, ona i radi u zatvoru. Angažirana je u krojačkoj radionici”, rekao je za Telegraf sugovornik blizak slučaju. “Ponaša se sasvim normalno”, dodao je.

Mališa je navodno promijenio vjeru u zatvoru prešavši na islam. Iz Zabele je prebačen u Novu Skelu u Beogradu u kojoj “robijaju” najjezivije ubojice i silovatelji.

Previous articleTata koji je ostavio ženu i pobjegao s Ukrajinkom usporedio njih dvije: ‘Sada sam s plavušom…’
Next articleAva Karabatić se oglasila o vlastitom uhićenju i presudi: ‘S alkoholom imam problem kao Grdović’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here