Home Mozaik Morski Prasac: Noć Kantride

Morski Prasac: Noć Kantride

2136
0

Grupa “Kantriders”-Rijeka,je nastala 2002. godine.

Grupa prijatelja ,nakon neformalnog dugogodisnjeg druzenja i sviranja u lucici na Kantridi odlucila je oformiti grupu zbog stalnih zahtjeva i poziva da sviraju.Ubrzo se definirala  stalna postava i repertoar.Lezerni pristup i specificni zvuk akusticnih instrumenata,idealni su za ugodnu i neagresivnu zabavu, gdje atmosfera jednostavno poziva na pjesmu, smijeh i druženje.Grupa Kantriders za drugu godinu namjerava objaviti svoj prvi CD sa autorskim pjesmama.

SUBOTA,30.08.2008. 22 sata

Multimedijalni projekt dvoje belgijskih umjetnika kao uvod u ovogodišnji Festival nove umjetnosti FONA 08

Anna Maria Helgadottir

Boris Schiole

Broken Identity Music and  Disintegration Flag

Za Rijecki Festival Nove umjetnosti ovo dvoje kontroverznih umjetnika kreirali su novu nacionalnu himnu i zastavu za fiktivan mentalni prostor. Anna Maria Helgadottir je redateljica i umjetnica koja je svoj zivo posvetila potrazi za rupom u komercijalnom zidu boreci se da zadrzi fokus na vaznosti postojanja kao ljudsko bice, a ne kao ljudsko dobro. Anna Maria je takodjer dio Ingen Frygt-a, misticne zenske underground skupine iz Kopenhagena.

Udruga MMC poziva na druženje kod ugostiteljskog pbjekta Morski Prasac na plaži kod stadiona Kantrida gdje će se s Noći Kantride obilježiti kraj ovogodišnje kupališne sezone na Kantridi

 

„NOC KANTRIDE”, nastupaju:  „ THE KANTRIDERS”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here