Home Vijesti ‘Možda je Mateju bilo krivo što ste vi sa Zadranima uzeli, a...

‘Možda je Mateju bilo krivo što ste vi sa Zadranima uzeli, a on nije?’ Ovo su poruke koje su Matejevi prijatelji razmenjivali nakon njegovog nestanka, spominje se droga.

1734
0

Hrvatska policija došla je u posjed prepiske prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša u kojoj se dopisivao sa svojom djevojkom o nestanku prijatelja, ali i o onome što se dogodilo kobne noći, doznaje portal “Blic”. Ukoliko su objavljene poruke autentične moglo bi se prema dopisivanju Matejevih prijatelja zaključiti da su u “Gotiku” su u kritičnim noćima konzumirali narkotike.

Prema informacijama kojima srpski mediji raspolažu, hrvatska policija ispitala je sve Matejeve prijatelje koji su bili s njim u noći njegovog nestanka s 30. na 31. prosinca u klubu “Gotik” u Beogradu. Osim toga, policija je zaprimila sve poruke koje su ovi mladići koji su bili s njim od 30. prosinca do danas, a koje sada analiziraju kako bi utvrdili što se kobne noći dogodilo. Među njima su i poruke koje je prijatelj nestalog Splićanina Bože razmijenio sa svojom djevojkom Sanjom, dan nakon Matejeva nestanka i nekoliko dana nakon toga.

Kako se doznaje, u porukama dan nakon nestanka Božo je naveo da ne zna što se dogodilo s Matejem, te se zapitao je li to “halucinogena droga ili nešto slično”.

Djevojci je isprva rekao da ne uzimaju narkotike i da ne zna što se dogodilo s Matejem, dok je u prepisci nekoliko dana kasnije rekao da su drogu uzeli nakon što je Parish napustio klub.
Sanja mu je tada odgovorila da ne vjeruje da je Matej nešto uzeo sam, ‘osim ako mu to netko u tom obilasku kluba nije ponudio’. Rekla je i da Matej nije žena da mu netko stavlja drogu u piće – kaže izvor ‘Blica’ i dodaje da je Božo tek nakon toga rekao: ‘Stvarno ne razumijem’.


Nekoliko dana nakon ovih poruka, Božo se dopisivao s djevojkom o nekim drugim temama, a pet-šest dana nakon Matejeva nestanka, kako dodaje naš sugovornik, ponovno pokreću Matejevu temu.

“Moglo bi biti ovo što govoriš. Ali on bi opet došao kod Mire, rekao bi da će to riješiti, ne bi mu rekao da ću napraviti krug po klubu. ne znam baš što bi rekao”, stoji u Božjoj poruci svojoj djevojci, tvrdi Blic


Tada je njegova djevojka spomenula Maju S. koju je Matej nazvao posljednjom neposredno prije nego što je nestao. Kako je Sanja napisala svom dečku: „Možda je Matej usput upao u priču s tim čovjekom. Možda to nije planirao. Ili da se Maja koristi tim čudima, da mu je riješila nekoga”.

Božo je odgovorio da bi to moglo biti tako, ali i da koliko zna “Maja to ne koristi”. Sanja ga je tada pitala je li Matej krivu za “što ste vi za Zadranima uzeli, a on nije”, na što joj je mladić rekao da Matej to nije ni znao, a da su oni “uzeli” nakon što je njihov prijatelj nestao. – objašnjava sugovornik Blica.

Za sada nema potvrde jesu li ove poruke autentične.

Hrvatska policija još uvijek obavlja razgovore s prijateljima nestalog Mateja Periša (27) za kojim se traga već 20 dana.

Kako doznaje Jutarnji list, policija je u međuvremenu ustanovila i obavila razgovore s “Zadarskom ekipom” koja je te večeri bila u klubu Gothic tik uz društvo Mateja Periša. Neke radnje vezane uz telefon još se provjeravaju, a hrvatska policija svakodnevno je u kontaktu s kolegama iz Srbije. Nije isključeno da će se sljedeći tjedan ponovno održati sastanak hrvatskih policajaca s kolegama u Beogradu, no to ovisi o daljnjim rezultatima potrage, koja, nažalost, još nije dala rezultate.

Hrvatska policija danas je ispitala i ekipu Zadra koja je bila za stolom pored Mateja i njegovih prijatelja u klubu “Gotik”.

Previous articleVisoko kvalitetno CBD ulje koje djeluje!
Next articleNova Dinamova zvijezda osuđena zbog vrijeđanja bivše supruge!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here