Home Mozaik Mrle: ‘Na Euroviziju idemo zbog droge i guzičenja. Outfit? Stavit ćemo crni...

Mrle: ‘Na Euroviziju idemo zbog droge i guzičenja. Outfit? Stavit ćemo crni selotejp na k****, imamo širi i tanji‘

70
0

‘Na Dori ćemo nastupiti goli, samo ćemo imati X preko spolovila’ – najavio nam je Damir Martinović Mrle iz benda Let3, koji se za nastup s pjesmom ‘Mama ŠČ!‘ svakodnevno priprema na teškim treninzima uz svoje ŠČ pivo, piše Jutarnji.

Objasnio je kako je golotinja dozvoljena na toj manifestaciji.

– Samo trebaš imati iks preko strateških mjesta. Crni selotejp ćemo staviti na ku*ac i na bradavice. Imamo širi i tanji selotejp, ovisno kako kome treba. Budući da mi svi imamo deblje taj ćemo više trebati – ispričao je.

Evo kako se Mrle priprema za Doru.

Konkurenciju na ovogodišnjoj Dori još nije poslušao i pomalo žali zbog toga.

– Zapravo, čak mi je i draže da ih čujem na samom natjecanju, onda postoji taj faktor iznenađenja. Ne razumijem se u tu muziku baš – kaže.

Riječki rockeri na HRT-ovom izboru pjesme za pjesmu Eurovizije poslali su pjesmu u svom stilu, u kojoj je čest uzvik ŠČ, za koji kaže da je zapravo prvo slovo prve hrvatske abecede.

– ŠČ znači puno stvari. To je usklik kada je čovjek sretan i zadovoljan, može biti i uzdah u meditaciji ili ejakulaciji. Što se tiče pjesme, radi se o mami od koje sve kreće i koja ima veliku odgovornost da možda i popravi svijet – rekao je prije Mrle.

Na engleskom ne planira pjevati, a na Euroviziju ide isključivo radi umjetnosti i popratnih zadovoljstava.

– Čuli smo da tamo ima dobre droge i puno guzičenja. To nam je motivacija. Ako je to sve na još višem nivou na europskom natjecanju, više droge i još više guzičenja i seksa, onda nam je i to privlačno – kaže Mrle koji će sa sobom na natjecanje ponijeti svoje sapune Picoper i Guzoper.

Previous article‘Božanstvena’: Georgina objavila nove fotke, Ronaldov komentar lajkalo 10.000 ljudi
Next articleMasakr u Kaliforniji: Šestero mrtvih u pucnjavi, ubijena 17-godišnja majka i bebu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here