Home Mozaik MTV i Hartera objavljuju pobjednike natječaja ‘Oderi na Harteri’

MTV i Hartera objavljuju pobjednike natječaja ‘Oderi na Harteri’

636
0

Već nakon prvih par dana na natječaj je pristiglo oko dvadesetak prijava, da bi se na kraju roka za “Oderi na Harteri” prijavilo više od stotinu bendova, solo izvođača i DJ-a iz cijele regije. Tradicionalan Harterin natječaj ove je godine “podebljao” regionalni MTV na čijem će se stageu i predstaviti pobjednici.

Žiri sastavljen od Harteraša i MTVjevaca nakon dugog preslušavanja i vijećanja odabrao je pet bendova i pet DJ-eva / DJ crewova koji će 15. i 16. srpnja nastupiti na MTV Stageu sedmog izdanja jednog od naših najboljih festivala. Neki od njih već su dobro poznati na svojoj sceni, dok će nekima ovo biti značajna odskočna stepenica u karijeri.

Bendovi:

SANE
SENZORZ
MLAT
FIL TILEN
PONTIACS

DJi:

GARS
UNIQUE
REA & MAYO
DEEP OVERGROUND
RIVEN

Točna satnica i raspored nastupa na MTV Stageu bit će poznati kroz nekoliko dana. Uz naše pobjednike na pozornici će zasvirati i Električni orgazam, Goribor, Multietnička atrakcija, Kawasaki 3p, Grč i Klaus a za uređenje stagea pobrinuti će se klinci iz dječjeg vrtića Belveder iz Rijeke koji pripremaju radove na temu “Ljeto ljubavi”.

Sedma Hartera bit će održana 14., 15. i 16 srpnja na poznatoj lokaciji, u bivšoj riječkoj tvornici papira. Nulti dan (14.) nastupiti će Hladno pivo, Diskurz i Pasi, dok će prvi i drugi dan pozornicama festivala proći Hercules and The Love Affair, Trentemoller, James Holden, Photek, SBTRKT, Pearson Sound, Fairmont, Brodinski, Elemental, Lollobrigida i mnogi mnogi drugi…

U prodaji se u sustavu Eventima nalaze jednodnevne i festivalske ulaznice.

Cijena jednodnevnih iznosi 99 kn (za 14.7.), 100 kn (15.7.) i 160 kn (16.7.). Cijena festivalskih iznosi 220 kn (15. I 16.7.), odnosno 279 kn (14.-16.7.).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here