Home Vijesti Na Grobniku prijetio mačetom i drvenom palicom!

Na Grobniku prijetio mačetom i drvenom palicom!

202
0

Kaznenom prijavom i privođenjem u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.
 
Riječ je o osumnjičeniku koji je u utorak, 13. lipnja, na području Grobnika kod Rijeke pod utjecajem alkohola uputio ozbiljne prijetnje 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koristeći pri tome mačetu, ali i drvenu palicu s kojom ga je namjeravao ozlijediti.
Uz to je utvrđeno da je par dana prije i putem poruka s mobilnog telefona mu uputio prijetnje koje su kod oštećenika izazvale bojazan za život.
 
Osim navedenog sumnjiči se da je toga dana oštetio i osobno vozilo u  vlasništvu 34-godišnjaka, kao i moped u vlasništvu pravne osobe s područja Jelenja. Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 3300 eura.
 
Prilikom privođenja u policijsku postaju ometao je u postupanju policijske službenike te ih pritom i provocirao. Završetkom istraživanja, 39-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje dva kaznena djela prijetnje te dva oštećenja tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here