Home Sport Na Kantridi odustali od Libijca

Na Kantridi odustali od Libijca

997
0

hnkrijekaPolako se počela raspletati situacija oko potrage za lijevim braničem. Na Kantridi su odustali od dovođenja 21-godišnjeg Libijca El Monira. Razlozi stanu jednu rečenicu: „Ne čekamo nikoga!“.

A razloga je nekoliko. Puno se klubova i menadžera uplelo u kombinaciju i usporili su njegov dolazak u Rijeku. Nadalje, on je u Libiji i još neko vrijeme neće dolaziti u Europu, a poslije je već iz puno razloga kasno. K tome, ima naznaka da neće još neko vrijeme moći napustiti Libiju zbog vojne obveze. Sve to zajedno dovelo je do toga da mi više ne želimo čekati, objašnjavao je sportski direktor Bijelih Srećko Juričić u predvorju rovinjskog hotela Lone.

U igri su ostali Korejanac Woon te Portugalac Nunes. No Juričić i Kek još uvijek važu.

Imamo jaku ekipu i pokriveni smo na svim pozicijama i ako nađemo igrača koji bi bio istinsko pojačanje, dovest ćemo ga. U igri su Woon i Nunes, s njima smo u kontaktu kao i s još nekima, ali još procjenjujemo je li to to što tražimo. U kontaktima smo s predstavnicima svih tih igrača, ali odluku još nismo donijeli. Odštetni zahtjevi koji se spominju su preveliki i mi ne želimo ulaziti u takve angažmane. Kad budemo sigurni da je netko pojačanje za nas, riješit ćemo, za sada nismo sigurni niti za jednog, rekao je Juričić.

Kontakti su ostvareni i s tri vratara. Mišljenja je Juričić da je za Simona Slugu najbolja opcija da skuplja iskustvo u Pomorcu pa se potraga za pričuvnim vratarom nastavlja.

Kada je riječ o prodaji, novosti nema. Sve je još u fazi upita, konkretnih ponuda nema, završio je Juričić.(radio rijeka)

Previous articleEksploziv u dvorištu Tamare Kojić aktivirao susjed
Next articleKRAVAROV TRN: Najčitaniji Adolf Hitler i Nives Celzijus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here