Home Najnovije Na pomolu senzacionalan odlazak? Nenad Bjelica glavni kandidat za klupu talijanskog prvoligaša!

Na pomolu senzacionalan odlazak? Nenad Bjelica glavni kandidat za klupu talijanskog prvoligaša!

106
0

Je li ipak na pomolu senzacionalan odlazak Nenada Bjelice iz Osijeka? Naime, prema informacijama iz Italije, a dio tih informacija tamošnji mediji su i objavili, Bjelica je postao glavni kandidat za preuzimanje klupe Spezije, pišu Sportske novosti. Lokalni portali u Speziji donijeli su tako priču da je Bjelica bio u klubu na razgovoru, da je čak dva sata pričao sa sportskim direktorom Riccardom Pecinijem, a da je razgovoru nazočio i nogometni agent Vincenzo Cavaliere, da su se dotaknuli i detalja raskida ugovora s Osijekom. Bjelica je, podsjetimo, već bio na klupi Spezije, ostao je u jako lijepom sjećanju tamošnjim navijačima i, tvrde Talijani, bio bi tamo ponovno sjajno dočekan.

Spezia, inače, traži nasljednika Thiaga Motte, a osim Bjelice spominjali su se i Pirlo, Gattuso, Gotti i Andreazzoli, no, svaki iz svojih razloga otpali su, čini se, iz utrke. Pirlo je, primjerice, tražio previše novca i nije spreman smanjiti financijske zahtjeve. A prvi je kandidat (bio) Francesco Farioli, 33-godišnji trener turskog Alanyaspora. No, on ima birokratski problem, ne posjeduje pravovaljanu trenersku A licencu za rad u Italiji (u Turskoj nema problem), u Speziji nisu pronašli mogućnost po kojoj bi voditi momčad i Bjelica je time postao glavni kandidat za novog trenera.

No, ako je razgovor Pecinija i Bjelica i stigao blizu dogovora, zadnju riječ ipak će imati klupski gazda, vlasnik, Amerikanac Robert Platek. Odluka se očekuje za koji dan, svakako prije 13. lipnja kad počinju Osijekove pripreme, a prema svim informacijama koje dolaze iz Italije Bjeličini su izgledi za klupu Spezije sve veći.

Previous articlePogledajte kako je Perišić impresionirao Engleze čim je došao u Tottenham (VIDEO)
Next articleNova mlada hrvatska zvijezda: Navijači Hajduka mi šalju poruke da je vrime

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here