Home Najnovije Načelnik Policijske uprave o zabrani isticanja obilježja NK Rijeke: Izdvojeni čin ‘ozlojađenog...

Načelnik Policijske uprave o zabrani isticanja obilježja NK Rijeke: Izdvojeni čin ‘ozlojađenog navijača’

2751
7

Nakon prošlomjesečnog Aktualnog sata riječkog Gradskog vijeća i upita vijećnika Liste za Rijeku Danka Švorinića vezano uz postupanje policije koja je od navijača Rijeke tražila skidanje klupskih obilježja u blizini stadiona Kantrida, stigao je odgovor načelnik Policijske uprave Tomislava Dizdara. U odgovoru na upit riječkog gradonačelnika Dizdar napominje kako je spomenuta mjera bila samo privremena i kratkotrajna u trenutku dolaska veće skupine navijača BBB koja u posljednje vrijeme često izaziva navijačke nerede.

Dizdar u nastavku napominje kako su policijski službenici upozoravali samo one navijače HNK Rijeke koji su se glasnim navijanjem i vidnim (?!) isticanjem klupskih obilježja kretali Pulskom ulicom prema stadionu.

Načelnik PU zaključno tvrdi da nikome nije zabranjeno isticanje klupskih obilježja, da je gorespomenuto ograničenje trajalo iznimno kratko te da se u slučaju pritužaba građana, koje navodi gradonačelnik, radi tek o izdvojenom činu ‘ozlojađenog navijača’.

7 COMMENTS

  1. koga briga za bbb??? jel policija tamo da ih drzi pod kontrolom? jesu li došli i rijeku? ako krenu radit s*anja treba im prebit kosti da im to više nikad ne padne na pamet, isto kao što naše dečke prebiju u zg ako samo krivo pogledaju nekog policajca. zar se baš svakom moramo naguzit kao rubeša mamiću?!

  2. Ja sam išao dole sa obilježjima i policajci su mene i mog frenda upozorili na to .. Čak nam nisu dozvolili da idemo na stadion sa strane 3. maja nego skroz okolo ..
    .Nisam mulac niti je moj frend da bi radili frku … jedna rijeć SRAMOTA :::::

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here