Home Mozaik Nadzorne kamere snimile brutalnu likvidaciju Srbina u Kambodži: Ubio ga je ‘Batman’,...

Nadzorne kamere snimile brutalnu likvidaciju Srbina u Kambodži: Ubio ga je ‘Batman’, a sve je vidjela njegova žena

117
0

Zbog ubojstva Srbina Strahinje Dačkovića (37) ispred luksuznog stambenog bloka u Kambodži uhićen je britanski plaćeni ubojica pod pseudonimom “Batmen”.

Kako javlja Dily Mail, osumnjičeni muškarac (31) koji je poznat i pod nadimkom James Spader priveden je jučer u Phnom Penhu, a nadzorne kamere snimile su likvidaciju Srbina ispred luksuzne stambene zgrade na Badnjak.

Snimka s nadzorne kamere pokazuje trenutak kada je Dačković prišao bijelom automobilu parkiranom ispred stambene zgrade i otvorio vrata, da bi ga iz neposredne blizine likvidirao ubojica koji je sjedio unutra.

Dačković je pao na pod i puzao po cesti dok je automobil odjurio. Kasnije je preminuo na mjestu nesreće.

Policajci koji su jučer uhitili osumnjičenika oduzeli su mu crni pištolj marke Ruger, nož na preklop i sedam metaka. U džepovima su mu pronašli i upaljač, papiriće za duhan, tablete i manje količine marihuane.

Fotografije s policijskog razgovora prikazuju osumnjičenika, 31, s prepoznatljivom tetovažom pauka na vratu i tankim brkovima, odjevenog u uske crne traperice i kestenjastu kariranu košulju.

Policajci nisu sigurni u njegov pravi identitet jer se navodno nazivao “Batman” dok je radio kao plaćeni ubojica u glavnom gradu Kambodže koji je prepun kriminala.

Rekli su da je osumnjičenik također imao niz identiteta koje je koristio kako bi ostao anoniman, uključujući Josepha Swartza, Jasona Vernazzu, Alana Bradlyja Wilsona i Jamesa Spadera.

Ubijeni Srbin, rodom je Brusa na jugu Srbije, a u Kambodži je živio najmanje osam godina. Nejasno je zašto je ubijen, ali se na fotografijama s društvenih mreža može vidjeti kako Dačković pozira s pištoljima i pokazuje gomile novca.

U istrazi ubojstva su ispitani svjedoci, među kojima je i Dačkovićeva supruga. Rekli su da su videli Srbina kako stoji na ulazu u zgradu sam, a u jednom trenutku mu je prišao automobil iz kojeg su ispaljena tri hitca. Ubojstvo je vidjela i Dačkovićeva supruga, koja je izašla van nakon što je čula pucnjeve.

Strahinja se na društvenim mrežama hvalio lukzuznim životom, fotografije su bile s novcem, pištoljima, puškama, a na jednoj pozira sa više od 5000 eura u gotovini.

Previous articleVučić: Još jedna zemlja povlači priznanje Kosova
Next articleUkrajinski youtuber o Mami ŠČ!: To je takvo trolanje, hvala Hrvatskoj na podršci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here