Home Najnovije Najpoznatiji nogometni insajder: Hajduk kreće po Perišića!

Najpoznatiji nogometni insajder: Hajduk kreće po Perišića!

144
0

Hajduk nastavlja sanjati o Ivanu Perišiću kao ključnom pojačanju, a zimski prijelaz može postati ostvarenje sna za sve ljubitelje bijelog dresa. Iako smo već pisali o interesu splitskog kluba da dovede ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca, postoje razilaženja u interesima koji bi mogli utjecati na samu realizaciju transfera.

Prema informacijama iz prošle godine, Perišić izražava želju za potpisivanjem ugovora do kraja sezone, dok Jakobušić, čelnik Hajduka, preferira dugoročnije vezivanje Perišića uz Poljud. Ta razilaženja mogla bi predstavljati ključnu točku u pregovorima između stranaka.

Fabrizio Romano, poznati svjetski insajder, potvrdio je ovu priču putem društvenih mreža. “Hajduk i dalje sanja o Ivanu Perišiću kao njihovoj glavnoj meti! Napravit će sve što je moguće da ove zime ostvare posao s engleskim klubom, slijede pregovori”, napisao je Romano. Također je naglasio da će Perišićev oporavak imati ključnu ulogu u pregovorima, a ovisit će o potvrdi liječnika hoće li biti spreman zaigrati prije svibnja 2024. godine.

Trener Tottenhama, Ange Postecoglou, ranije je izrazio sumnju u daljnje sudjelovanje Perišića u klubu, otvarajući vrata za mogući prijelaz. Ova saga će zasigurno biti jedna od ključnih priča zimskog prijelaznog roka u Hrvatskoj, a fanovi Hajduka s nestrpljenjem prate svaki korak prema ostvarenju ovog potencijalno značajnog transfera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here