Home Vijesti Nakon HDZ-a, Ivonu Milinović odbila i Akcija mladih?

Nakon HDZ-a, Ivonu Milinović odbila i Akcija mladih?

1578
0
foto: N1

Nakon informacije da je Ivona Milinović izbačena iz HDZ-a pojavile su se špekulacije da bi političku karijeru mogla nastaviti u Akciji mladih s čijim vijećnicima ima dobru neformalnu suradnju u Gradskom vijeću. Naime, vijećnica HDZ-a se u prvoj polovici mandata nametnula kao svojevrsna politička mentorica predsjednika Kluba Akcije mladih i Živog zida Tihomira Čordaševa. Ne treba zanemariti ni njezinu dob kojom bi značajno pomladila redove vijećnika AM koji već godinama nisu u cvijetu mladosti.

Ipak, formaliziranje suradnje odlučno demantira vijećnik Akcije mladih Andrej Briščik.
– Akcija mladih nije primila zahtjev za članstvo od dotične gospođe, a i da primimo njen zahtjev osobno tvrdim da će biti glatko odbijen. Evo i ova nedoumica je riješena ja se nadam, objavio je.

U međuvremenu se oglasila i sama Milinović na svojoj facebook stranici. Tvrdi da još nema službenu informaciju o izbacivanju te unatoč svemu najavljuje nastavak vjernosti kultu Franje Tuđmana. Očekivano, podršku je dobila iz redova simpatizera dva predsjednička kandidata iz spektra ekstremne desnice, Miroslava Škore i Mislava Kolakušića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here