Home Mozaik Nakon odmora shvatila sam da moj muž nešto krije: A onda mi...

Nakon odmora shvatila sam da moj muž nešto krije: A onda mi je sin (12) otkrio njegov tajni život na facebooku

326
0

U braku sam 18 godina i imam dvoje divne djece. Mislila sam da živim u bajci, a onda je moj sin (12) otkrio strašnu tajnu koju mi ​​je tajio bivši suprug

Frizerka iz Londona Naomi slomila se kada joj je sin rekao da njen suprug ima “tajnu djevojku”.

U zračnoj luci počeo je raditi 2013. godine, gdje mu je pažnju privukla jedna kolegica. Daran do tada nije bio netko tko se previše brinuo o sebi.

– Daran mi je podarila ljubav iz djetinjstva. Zajedno smo od školskih dana i bila sam uvjerena da ćemo zauvijek biti zajedno. A onda saznam da me vara, a naš sin mi sve ispriča. Potpuno sam slomljena – kaže nesretna žena.

– Odjednom je počeo ići u teretanu, kupovati odjeću i skupo donje rublje. Mislila sam da se zbog posla trudi – kaže Naomi, koja je tada bila u petom mjesecu trudnoće s njihovim drugim djetetom.

– Odjednom smo se stalno počeli svađati. Mislila sam da je nervozan zbog posla i šutjela – kaže Naomi, koja je rodila u travnju 2014. i nadala se da će se tada stvari vratiti u normalu. Međutim, nastavio je po starom. I ne samo to, s njom i djecom gotovo nije razgovarao.

– Kad smo 2016. dogovarali godišnji odmor, prije odlaska je rekao da ne može s nama zbog posla. Išla sam sama s djecom, a kad smo se vratili, sve je bilo sumnjivo. Kontejner nam je bio pun vinskih boca. Kad sam ga pitala što je to, rekao je da je sinoć popio par čaša, a vino nikad ne pije. Nekoliko dana kasnije otvorila sam izvod iz banke i vidjela da je on non-stop u restoranima i barovima. Kad sam mu rekla da sumnjam da me vara, rekao mi je da sam paranoična i da ga sramotim – prisjeća se Naomi, dodajući da su nakon toga svađe postale sve češće, a onda bi u rujnu otišao od kuće na nekoliko dana, pod izlikom da ide kod prijatelja.

Ondje je bio tjedan dana, a u posjetu mu je bio i njihov 12-godišnji sin. Nakon jedne posjete, sin se vratio majci i ispričao joj o čemu je razgovarao s ocem.

– Pitao je našeg sina što bi rekao da tata ima novu djevojku. Tada sam znala da ju već ima. Pregledala sam sve njegove društvene mreže i tamo me dočekao novi šok – obrisao je sve slike sa mnom na njima. Onda sam primijetila da žena stalno komentira svaku sliku. Pogledao sam njen profil i saznala da ima 24 godine. Vidjela sam i da nosi istu uniformu kao moj muž i zaključila da mu je kolegica. A onda sam vidjela njen status da se seli u novu kuću s ljubavi svog života. Tada je sve bilo kristalno jasno – kaže Naomi. Tek tada, uz dokaze, Daran je sve priznao.

– Nisam mogla vjerovati. Nakon 22 godine zajedno dogodila mi se noćna mora. S našeg zajedničkog računa kupovao joj je skupo donje rublje i vodio je u otmjene restorane – kaže nesretna žena.

Ubrzo je zatražila razvod, a u travnju ove godine udala se za muškarca s kojim je potom uplovila u vezu.

Kada je svoju priču ispričala medijima, za komentar su upitali samog Darana.

– Sve što je rekla je istina. Sve do zadnjeg slova. Bila je trudna u to vrijeme i znam da sam ispao smeće. S druge strane, s njom sam proveo godine pakla i nisam više mogao izdržati. Ona je noćna mora – brani se Daran.

Previous articleOstavila sina s mlađom sestrom: Kad se ušuljala u sobu, majka se naježila (VIDEO)
Next articleIspitana policajka koja je pristala na trojku za Iphone: Evo kako se branila pred sucem i na koju je kaznu osuđena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here