Home Mozaik Nakon Twittera, Trumpa će izbrisati i iz filma Sam u kući 2?

Nakon Twittera, Trumpa će izbrisati i iz filma Sam u kući 2?

11
0

Nakon što su njegovi sljedbenici provalili u Kapitol, a Twitter zauvijek ugasio njegov profil na Twitteru, fanovi filma Sam u kući odlučili su dati svoj obol borbi protiv Trumpa zatraživši da se Donald Trump digitalno makne iz filma Sam u kući 2.

Twitter je u svom objašnjenju jasno dao do znanja da je profil ugasio zbog velike mogućnosti “poticanja drugih da ponove ono što se dogodilo” u Washingtonu.

S druge strane, nije baš najjasnije što fanovi filma misle postići micanjem Trumpa iz filma, ali to je njihova želja. Redatelj Chris Columbus svojevremeno je izjavio da se uskoro bivši američki predsjednik “na silu” ugurao u film.

Trump je imao taj zahtjev za sve filmove koji su snimani u bilo kojoj od njegovih nekretnina.

Doduše, ovo nije prvi put da su Trumpa maknuli iz filma. Kanadski CBC prije dvije godine uklonio je osam minuta iz filma, uključujući i ovu scenu, a to se nije svidjelo Trumpu koji je na Twitteru napisao: “Čini mi se da se Justinu T.-u ne sviđa to što sam ga natjerao da plati NATO i Trgovinski sporazum”.

Podsjetimo, osim na Twitteru, Trumpu je onemogućen pristup i na profilima na Facebooku i Instagramu, a ograničenja bi mogla biti maknuta 20. siječnja, nakon što Joea Bidena inauguriraju kao 46. predsjednika SAD-a.

Previous articleGeolog objasnio kako u Hrvatskoj dolazi do potresa
Next articleWhatsapp dobio ozbiljnu konkurenciju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here