Home Mozaik Nakon više od dvije godine, Pedja Bajović ponovno pred riječkom publikom!

Nakon više od dvije godine, Pedja Bajović ponovno pred riječkom publikom!

1006
0

Pokretač scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, prvi puta će nastupiti u HKD na Sušaku 21.listopada sa početkom u 20:00 sati i to sa svojom Best Of predstavom.

Dobri poznavatelji domaće stand-up komedije ili oni koji su je pratili od njezinih početaka prije više od 15 godina, znat će za ime Pedja Bajović. Ovaj pokretač naše scene “komedije s nogu”, višestruko je naš: Zagrepčanin koji je rođen u Crnoj Gori i odrastao je u Srbiji, da bi prije dolaska u Hrvatsku početkom ovog stoljeća, dvadesetak godina živio u Bosni i Hercegovini. Upravo na taj način ovaj stand-up komičar i živi i radi, po cijeloj regiji, ali i šire!

U svojih 15 godina u stand-up komediji, Bajović je obišao preko 30 zemalja i stotine gradova. Nakon desetljeća i pol riješio je polako umiroviti svoje tri različite tematske predstave na način da ono najbolje iz njih objedini u predstavu, a koja je za tu prigodu dobila naziv NAJBOLJI’ sat i kusur.

– Valjda se zato i dogodi da me grad poput Rijeke nije vidio tako često. Ne stigne se! – kaže Pedja i nastavlja. – Moj plan je bio da u ovoj godini s ovom kompilacijskom tj. Best Of predstavom obiđem cijelu bivšu Jugu i još poneku dijasporalnu destinaciju, za sve one koji me do sada ili nisu gledali ili bi se podsjetili najboljih fora iz tri predstave. A, onda se dogodila korona! Zato ću ovo nastaviti negdje do ljeta i od sljedeće jeseni – nova predstava i nova priča! Kako stvari stoje, ovo će biti prva i posljednja izvedba “Najboljeg sata” u Rijeci.

Ulaznice za “NAJBOLJI’ sat i kusur” mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Dallas Music Shop, New Sound, Foto Revije te na blagajni Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku te putem web portala MojeKarte.hr

Više o komičari i predstavi te multimedijalni sadržaj možete naći na web stranici: https://pedjabajovic.com/za-medije/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here