Home Mozaik Napravio je DNK test iz dosade, kada su stigli nalazi potpuno je...

Napravio je DNK test iz dosade, kada su stigli nalazi potpuno je zanijemio

1173
0

Kad je ljudima dosadno ili su znatiželjni, oni će učiniti sve, a jedan korisnik društvene mreže Reddit odlučio je napraviti kućni DNK test i zahvaljujući njemu otkrio obiteljske tajne.

Naime, čuo je kako su ljudi tako svašta otkrivali, ali je vjerovao da to kod njega neće biti slučaj. Međutim, kada je predao DNK, ipak je shvatio da ima mnogo toga što ne zna o svojoj obitelji.

On i još jedna žena imali su spojeve za koje nisu znali da su mogući, ali su nakon nekog vremena shvatili da su rođaci i da sve počinje od njegovog djeda.

Kako mu je baka još uvijek živa, od nje je saznao da je njegova majka, njezina kći, začeta kada je baka imala ljubavnu vezu s drugim muškarcem za vrijeme praznika. Htio ju je oženiti, ali mu je rekla da ga ne voli.

Iako je ovo veliko iznenađenje za njegovu majku, u tome ima i pozitivnih stvari, jer čovjek za kojeg je mislila da je njezin otac prema njoj se cijeli život ponašao drugačije u odnosu na drugu djecu.

Njoj je to donijelo olakšanje, no ovaj korisnik Reddita upozorava druge da ne shvaćaju olako DNK test jer bi svašta mogli saznati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here