Home Mozaik Naručili su pizzu i skamenili se od šoka: kad su je otvorili,...

Naručili su pizzu i skamenili se od šoka: kad su je otvorili, vidjeli su nježno ružičasto stvorenje kako se miče.

354
0

Psi su od svih domaćih životinja najviše privrženi čovjeku i mogu biti društvo i zaštitnici. Zajednički život psa i čovjeka počinje davno, a razlog tome je obostrana potreba da budu društvena bića. Iako su psi svojim DNK srodni vukovima, pripitomljavanjem su postali sastavni dio naših života.

Imati psa znači imati bezuvjetnu ljubav, stoga većina vlasnika svoje ljubimce doživljava kao članove obitelji. Kad su Joe Cunningham i njegov partner usvojili preslatkog psića po imenu Teddy, nisu ni slutili kako će im se život promijeniti. No, ubrzo je preslatki Teddy pronašao put do njihovih srca.

@joecunningham4 Hungry Staffy #staffy #bluestaffy ♬ Delicious – T-Spoon

Cunningham je podijelio video koji prikazuje jednu od mnogih ludorija njihovog psa, prenosi Dodo. Kao što se vidi u videu koji je podijelio na TikToku, Joe i njegova djevojka naručili su pizzu za večeru. Zatvorenu kutiju stavili su na stol u dnevnoj sobi, dok se pas motao okolo.

Kad su otvorili kutiju za pizzu i bili su skamenjeni od šoka što je bilo unutra. U kutiji se kretala čudna ružičasta masa nalik na preljev. Zastali su na trenutak prilično uplašeni, a onda su shvatili što se događa. Njihov ljubimac Teddy jasno je dao do znanja da i on voli pizzu.

– Stalno je pokušavao provući jezik kroz rupicu kako bi okusio pizzu – napisao je Joe u objavi.

Komentari ispod ovog videa ne prestaju pljuštati, a ljudi diljem svijeta ostali su zapanjeni koliko je pas zapravo domišljat.

– Kako je samo lukav.

– Ma kakav komad pizze, hoću cijelu!

– Nećete više večerati u miru.

– Bez odmora.

– Oh, tako je sladak

– Znam da psi ne bi trebali jesti pizzu, ali Teddy je neodoljiv – bili su samo neki od komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here