Home Sport Navijači čekaju reset kluba nakon samo 7 odigranih kola!

Navijači čekaju reset kluba nakon samo 7 odigranih kola!

585
0

Nakon nikad slabijeg ulaska u novu sezonu i novog poraza na domaćem terenu, navijači očekuju reset i nove ljude na ključnim pozicijama. Privremeni trener Fausto Budicin svoju smjenu zaziva praktično od trenutka u kojem je imenovan vatrogasnim rješenjem nakon smjene Dragana Tadića. Nezapamćena situacija izazvana je neshvatljivim višemjesečnim lutanjem oko odluke tko će zauzeti najosjetljiviju poziciju – trenersku.

Na izlaznim vratima iz kluba je i sportski direktor Robert Palikuća koji nije opravdao povjerenje u nešto više od godinu dana od kada je imenovan sportskim direktorom. Njegova misija nije uspjela. Klub koji je u Hrvatskoj bio primjer pametno vođene sportske politike, danas sportske politike više nema. A nema ni pravog trenera, još od sporazumnog rastanka s Goranom Tomićem.

Rijeka je trenutno predzadnja na tablici, s tendencijom rasta bodovnog razmaka za ekipama koje su joj proteklo desetljeće gledale u leđa. Europska sezona je izgubljena, sve je manje vremena da se spasi iduća. Klub zbog toga trpi veliku financijsku štetu, pada vrijednost igrača o atmosferi u klubu i oko njega da ne govorimo.

Nevolja naravno nikada ne dolazi sama. Rijeka je do sada imala najlakši mogući raspored, a tek je sada očekuju najteži ispiti. U sljedećem kolu ide u goste zahuktalom Dinamu, nakon toga na Rujevici dočekuje Osijek, a onda ide u goste jako neugodnom Slavenu.

Nema nikakve sumnje da će predsjednik Mišković u narednim danima biti primoran napraviti nužne rezove. Pitanje je jedino hoće li se pritisnut vremenom i lošim rezultatima odlučiti za vatrogasna ili trajna rješenja.

Previous articlePojavila se stara snimka Billa Gatesa kako pleše, ljudi komentiraju njegove pokrete
Next articleObjavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo otac Marka Livaje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here