Home Najnovije Navijači Hajduka nikako ne razumiju potez kod penala. Tko je donio spornu...

Navijači Hajduka nikako ne razumiju potez kod penala. Tko je donio spornu odluku?

314
0

Dinamo je nakon penala pobijedio Hajduk 4:1 (0:0) i sedmi put osvojio SuperSport Superkup. Momčad Ante Čačića bila je puno bolja i promašila je niz šansi, ali se Hajduk zahvaljujući nevjerojatnom Lovri Kaliniću dovukao do penala u kojima su promašili Vuković i Mlakar.

Dan nakon velikog derbija u javnom se prostoru vode velike rasprave oko toga što je odlučilo derbi. Neki smatraju da je pad Hajduka u drugom poluvremenu posljedica slabije fizičke spreme u ovom dijelu priprema, drugi događanja objašnjavaju taktičkim detaljima, a treći se bave detaljem kod penala.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PENALE KOJI SU DONIJELI DINAMU TROFEJ

Naime, većini Hajdukovih navijača na društvenim mrežama nije jasan potez kluba uoči izvođenja udaraca s 11 metara. Kalinić i Livaković su kao kapetani sudjelovali u bacanju novčića, Kod biranja strane Kalinić je dobio prednost.

On se u tom trenutku okrenuo prema klupi i tražio sugestiju koju stranu da odabere. Iako su svi očekivali da će odabrati južni gol, onaj ispod tribine na kojoj se nalazila Torcida, Hajduk je odlučio pucati na gol iza kojeg su bili BBB-i. Nije poznato je li odluku donio Valdas Dambrauskas ili netko od pucača, poput Marka Livaje.

Previous articleOca i 9-godišnjeg sina spasili su HGSS-ovci, objavljena slika njihovog SUP-a
Next articleVice Batarelo o Kissu i Ultri: ‘Hrvatska uljudba i duh pod napadom razvratne šund glazbe i buke’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here