Home Sport Navijači u Hamburgu natjerali striptizete da rade prekovremene, iz snimaka se čini...

Navijači u Hamburgu natjerali striptizete da rade prekovremene, iz snimaka se čini da nisu imale ništa protiv

206
0
1024x576 ba055070 9d09 11eb a6aa cedfb09875dd (1)
X

Hamburška ulica Reeperbahn, poznata po svojim brojnim noćnim klubovima i striptiz barovima, doživjela je nesvakidašnju noć kad su je okupirali nizozemski navijači.

Veselo društvo u Reeperbahnu

Navijači Oranja, naoružani pivom i željom za dobrim provodom, stvorili su nezaboravnu atmosferu. Striptizete koje rade u lokalima na Reeperbahnu imale su priliku gotovo napamet naučiti nizozemske estradne hitove dok su navijači slavili pobjedu Nizozemske nad Poljskom rezultatom 2-1.

Pjesma “Engelbewaarder” odjekuje ulicom

Jedan od navijača, iako to nije smio, mobitelom je zabilježio djelić atmosfere. Lokal je odjekivao pjesmom “Engelbewaarder” (Anđeo čuvar) u verziji Marca Schuitmakera, dok su se djevojke smijale i zabavljale uz raspjevane nogometne fanatike.

Prekovremeni sati za striptizete

Prema informacijama koje je prenio nizozemski bloger, djevojke su te noći morale raditi prekovremene sate. Iz snimaka se čini da su se dobro zabavile, unatoč tome što su radile duže nego obično. Navijači su stvorili veselu i prijateljsku atmosferu koja je uljepšala noć svim prisutnima.

Komentari na društvenim mrežama

Na Instagramu su se pojavili brojni komentari na ovu nesvakidašnju situaciju. Jedan od komentara glasio je: “Neki će imati što objašnjavati suprugama kada se vrate kućama”, što je izazvalo smijeh i dodatne komentare korisnika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here