Home Mozaik Ne kupuju toalet papir: Ne želimo bacati novac u WC! Evo što...

Ne kupuju toalet papir: Ne želimo bacati novac u WC! Evo što koriste umjesto toga! (VIDEO)

775
0

Jedna obitelj odlučila je uštedjeti na nečemu čega se nitko neće sjetiti. Iako cijene posljednjih mjeseci skaču, na to ih nije natjerala inflacija, već dug od preko 65.000 eura.

S obzirom na spomenuti dug, ova je obitelj prije nekoliko godina počela štedjeti na raznim proizvodima koje inače svakodnevno kupujemo u trgovinama.

Amber Allen je prije nekoliko mjeseci na svom YouTube kanalu pokazala kako je zamijenila klasični toaletni papir, higijenski proizvod koji je danas dostupan svima.

“Dakle, počeli smo koristiti platnene maramice umjesto toalet papira. Između ostalog i zato što smo shvatili da doslovno bacamo novac u wc”, rekao je Allen i nastavio:

“U to ime sam izrezala staru odjeću, neku koja mi se više nije sviđala, neku već iznošenu i punu rupa. Istina, s vremenom sam shvatila da platneni rupčići imaju jednu manu.”

Kaže da se znaju jako brzo istrošiti i slomiti.

Srećom, otkrila sam i da su pamučne deke puno prikladnije za tu namjenu”, dodala je Allen i izračunala da je njezina obitelj u tri godine na toalet papiru uštedjela otprilike 1100 eura.

“Kada ih iskoristimo, prljave rupčiće bacamo u zasebnu košaru, a peremo ih praktički svaki drugi dan. Naravno, ne uz drugu odjeću”, rekao je Alen i priznala da u kući uvijek postoji klasični toalet papir za goste .

Previous articleLuksuzne nekretnine u Crnoj Gori privlače sve veći broj kupaca
Next articleShaquille O’Neal kao DJ Diesel donosi spektakl na Krk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here