Home Vijesti Neka visi Pedro!

Neka visi Pedro!

1283
4

Što se grbavo rodi ne može se nikada ispraviti, ali GRBAVI roditelji našega MONSTRUMA nisu sposobni da to shvate.
Možda razlog tome nije samo njihova intelektualna grbavost, nego i egoistična trka za vlastitim profitom. Napravili su toliko kardinalnih promašaja, ulupali toliku lovu u totalno promašen “projekt” MArišćina, uvalili se u tehnološku ropotarnicu zvanu MBO i masno je platili pa sada moraju glavinjati do kraja. Najžalosnije je da ih u tome nitko ne može spriječiti, piše u svom novom reagiranju Milan Kesić.


Direktor KD Čistoća Zlatko Štok

Što više tonu u živo blato, povlačeći i nas za sobom, šteta je sve veća, drastično eskalira, a šanse da se posljedice poprave nepovratno propadaju.
Plejada vinovnika ove tragedije i ZLOČINA:
1. Zlatko Komadina, župan PGŽ-a u vijeme lobiranja za ŽCGOM
2. Vidoje Vujić, sadašnji župan PGŽ-a, koji je nastavio sa ovim „projektom“, iako je obećao da će se izvršiti neovisna REVIZIJA ali je odmah od toga odustao !?
3. Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke
4. Goran Petrc, načelnik Općine Viškovo
5. Mladen Črnjar, direktor zavoda za prostorno uređenje PGŽ-a, pod čijom dirigentskom palicom su „stručnjaci“ konzistentno gurali i dalje guraju ovaj promašeni „projekt“ u cilju „uređenja“ PGŽ-a
6. Dušan Šćulac, direktor Ekoplusa d.o.o., Rijeka, tvrtke koja je dala ogroman „obol“ planiranom „GOSPODARENJU OTPADOM“
7. Zlatko Štok, direktor Čistoće d.o.o., Rijeka, poduzeće koje je izmislilo i financiralo NULTU FAZU, te primjenilo i ulupalo novac u kontraproduktivno BALIRANJE,

spala je na jedno slovo, na zadnju, ali najslabiju kariku lanca: direktora ČISTOĆE, Zlatka Štoka koji najavljuje odlazak u mirovinu.

Naravno, greške, promašaji i KAZNENA DJELA su toliko očiti, da netko jednostavno mora odgovarati, makar i samo simbolično, pa je to elegantno, diplomatski i bljutavo “riješeno”: NEKA VISI PEDRO i VUK SIT, A OVCE NA BROJU.

Narod će to popušiti, pravi krivci će proći lišo, GRBAVI MONSTRUM GRBAVIH RODITELJA ide dalje, a to je u ovoj lakrdiji najvažnije!

Umjesto da se navedena plejada konačno urazumi, da shvati i prizna promašaj svoga jalovog “projekta”, da ga zaustavi i usmjeri na stručan, optimalan i društveno koristan kolosijek, oni bezglavo srljaju započetim ludilom, naivno misleći da je smjena g.Štoka čarobni štapić koji će ispraviti GRBAVOG MONSTRUMA.

Jasno da neće, nego se FRASA i LAKRDIJA nastavlja sa nesagledivim i nepopravljivim posljedicama.
Da li su pasivni promatrači ovih eklatantnih i lako dokazivih TEŠKIH kaznenih djela svijesni da svojim NEČINJENJEM krše članak 300. KAZNENOG ZAKONA ?! Što radi DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO kome se ova LAKRDIJA i FARSA odvijaju pred nosom, pita se u najnovijem reagiranju mještanin Marčelja Milan Kesić.

4 COMMENTS

  1. Namjera politike da izgradi novo odlagalište smeća je u biti bila pozitivna. Ali sve drugo je ispalo negativno jer je politika uzurpirala pravo da odlučuje i o lokaciji i o načinu zbrinjavanja otpada.Hoće li tko odgovarati za to? Neće. Čak ni na izborima neće.
    Drug Hlača je potrošio preko 100 milijuna kuna za Putnički terminal, da bi se otkrilo da brodovi ne mogu pristajati zbog male dubine,čak je potrošio i nekih milijuna za bolji prilaz terminalu za brod Jadrolinije na liniji Rijeka-Dubrovnik, da bi se ta linija ukinula.Dobro, i što? Ni vlas mu s glave nije pala, kao što neće ni pasti klapi oko smeća, Vlast kvari, ali apsolutna vlast kvari apsolutno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here