Home Vijesti Akcija mladih i Lista za Rijeku: Nema napretka sa zagrebačkim strankama

Akcija mladih i Lista za Rijeku: Nema napretka sa zagrebačkim strankama

1079
1

Za razliku od lažne ljevice, lopovske desnice i s Rijekom posvađanog PGS-a koji su u doba recesije u kampanju utukli miljune, naša kampanja se koncentrirala na osoban kontakt s tisućama Riječana kojima ovim putem zahvaljujemo na dosadašnjoj podršci. Svi jumbo plakati ovog svijeta ne mogu sakriti činjenicu da se sa njih smiješe upravo lica koja su Rijeku i dovela u sadašnju situaciju. Rijeka i županija neće napredovati dok god je budu vodile stranke sa sjedištem u Zagrebu, istaknuto je na današnjem završnom skupu koalicije Akcije mladih i Liste za Rijeku održanom u Klubu umjetnika na Sušaku, a na kojem su govorili i zajednički kandidat za gradonačelnika Predrag Blečić te za župana Goran Frković.

Sve ankete i pokazatelji s kojima raspolažemo ukazuju na to da će uspjeh koalicije Akcije mladih i Liste za Rijeku na ovim izborima rezultirati stvaranjem snažne regionalne alternative dosadašnjem vođenju grada i županije. Naš rejting raste unatoč medijskim blokadama i kampanji u kojoj konkurencija raspolaže višestruko većim financijskim sredstvima sumnjivog porijekla, istaknuo je Predrag Blečić.


Predrag Blečić i Goran Frković

– Rijeci trebaju ljudi koji razmišljaju svojom glavom i kojima su interesi njihovog grada i regije iznad ideloških floskula i podjela. Ne dopustite Obiju, Buterinki i Ivanišu da od Rijeke naprave zagrebačku provinciju. Vrijeme je za promjene! U nedjelju će ključan pokazatelj biti odaziv na izbore, a ako on prijedje brojku od 50%, iza ovih izbora više ništa neće biti isto. Riječani će na ovim izborima imaju priliku dobiti opciju kojoj će na prvom mjestu biti Rijeka i riječka regija, riječi su kandidata za župana primorsko-goranskog Gorana Frkovića.

Na skupu su okupljenima prikazana i 4 kratka video clipa iz ciklusa ‘Želite li čekati još 4 godine’.


Promet u Rijeci


Muzej suvremene umjetnosti


Riječki autobusni kolodvor


Gradska knjižnica

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here