Home Vijesti Nevrijeme teško oštetilo novi bazen na Kantridi

Nevrijeme teško oštetilo novi bazen na Kantridi

3737
6

Nevrijeme je u Rijeci teško oštetilo novi kompleks bazena na Kantridi koji propušta vodu niti mjesec dana nakon pompoznog otvorenja: S južne terase voda je prodrla u unutarnje prostorije i poplavila svlačionice te oštetila stropove od knaufa i namočila dio elektroinstalacija. Nakon drugoga naleta nevremena, oko 2 sata, pozvali smo vatrogasce – kazao je upravitelj bazena Miroslav Jelovica.

Nevrijeme je u Rijeci teško oštetilo novi kompleks bazena na Kantridi koji propušta vodu niti mjesec dana nakon pompoznog otvorenja.

– S južne terase voda je prodrla u unutarnje prostorije i poplavila svlačionice te oštetila stropove od knaufa i namočila dio elektroinstalacija. Nakon drugoga naleta nevremena, oko 2 sata, pozvali smo vatrogasce, koji su odmah ispumpali vodu – kazao je upravitelj bazena Miroslav Jelovica.

Građevinari demantiraju da je poplavu prouzročilo curenje krova i krivnju prebacuju na projektante zbog pogrešno isprojektirane južne terase koja ne može ‘progutati’ velike količine vode. Iz Pekinga se javio i gradonačelnik Obersnel koji je izrazio zadovoljstvo što je krov izdržao.

Iako odgovorni tvrde da je bazen pod garancijom pa troškovi neće pasti na teret poreznih obveznika, teška oštećenja nakon prvog jačeg nevremena zasigurno će otvoriti pitanje o kvaliteti izvedbe skupo plaćenog bazena na Kantridi. (Foto: rijeka.hr)

6 COMMENTS

  1. Strasno!!nije to jedini propust..bio sam u obilasku bazena prije 10_+-tak dana i uocio da propusta krov iznad pjesackog ulaza u garazu,kamene ploce su vec pukle na terasi pored kafica…Bas me zanima hoce li tko odgovarati za to??

  2. Tako to ide kod nas….vidi maksimir, vec ga 18 godina grade na racun poreznih obveznika , koji pritom (vjerovatno) nisu iz zg, pa ga jos nisu dovrsili a po troskovima je premasio izgradnju Allianz Arene u Muenchenu, isto tako je sa ovim bazenom u kojeg je ulozeno vise love nego za onog u trstu a 30000 mjesta je manji !!! Tako je to kad su izvodjaci radova rodjak Pero i njegov prijatelj Suljo, a milioni poreznih obveznika idu ( u ovom sliucaju rijeckih, jer smo si sami platili bazen) idu….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here