Home Mozaik Nina Badrić oduševila riječku publiku te rasprodala trsatsku gradinu

Nina Badrić oduševila riječku publiku te rasprodala trsatsku gradinu

293
0

Jučer je na Trsatskoj gradini u sklopu 17. izdanja manifestacije Ljeto na Gradini održan koncert pjevačice Nine Badrić.

Trsatska gradina bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a već nekoliko dana tražila se i karta više. Riječka publika disala je s pjesmama kao što su Dani i godine, Dodiri od stakla, Čarobno jutro. S obzirom da kao autorica potpisuje većinu svojih pjesama, izvedbama nije nedostajalo emotivnog naboja. Posebice se osjetilo pri izvedbi njene nove pjesme Pamtim, koju je sama pjevačica najavila kao najosobniju do sada. Publika je pjevala zajedno s Ninom, a pjevačica je izvela i neke strane pjesme što je dočekano velikim aplauzom.

Koliko je Nina uspješna govori i činjenica da je već punih trideset godina na estradi i to kao jedna od najsjajnijih zvijezda. Nina Badrić višestruko je nagrađivana umjetnica i uz ostale nagrade, dobitnica je čak osam Porina. U svojoj diskografiji bilježi sedam solističkih albuma, nekoliko live albuma i brojnih singlova.
Ova najtraženija glazbenica, jučer obučena u hrabro šljokičasto, bijelo odijelo, osvojila je trsatsku publiku i još jednom potvrdila status glazbene dive.

Emotivna atmosfera potrajala je dugo u noć u romantičnom okruženju Gradine i tople, mjesecom obasjane riječke noći.

Podsjetimo, pjevačica je prošlog tjedna proslavila i svoj okrugli 50-ti rođendan, ali kao što su svi prisutni mogli posvjedočiti, Nini godine sjajno stoje. Uostalom i sama kaže kako su godine samo broj, a svojim stasom i glasom u potpunosti potpisuje nedavnu izjavu.

Nakon koncerta Nine Badrić, Ljeto na Gradini već danas ugošćuje Elvisa Stanića koji će u 21:30 h predstaviti svoj novi album Insomnia – ulaz sa svih je slobodan. Drugoga tjedna na Trsatsku gradinu dolaze Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, Đani Stipaničev te predstava „Vla Vla Vlajland cabaret“ u kojoj glumi Ecija Ojdanić. Dođite i uživajte u Ljetu na gradini!

Previous articleOvo su mogući suparnici Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka
Next articleVatrogasci cijelu noć gasili požar kod Zatona

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here