Vijesti

Nino Pavić preuzima Novi list?

Nino Pavić preuzima Novi list?
nino-pavic

Nino Pavić

Ninoslav Pavić, vlasnik tjednika Telegram i portala Net.hr obavlja dubinsko snimanje u riječkom Novom listu čija se predstečajna nagodba privodi kraju. Naime, operativni i financijski plan restrukturiranja Novog lista prihvaćen je i još se čeka da se sve zaključi na Trgovačkom sudu. Snimanje u Pavićevo ime prošloga je tjedna obavljao financijaš Ante Toni Ramljak, a da je nekadašnji vlasnik Europa Press Holdinga ozbiljno zainteresiran potvrdio je on sam tportalu.

– Točno je da snimamo stanje u Novom listu, ali smo od preuzimanja još daleko. Tek smo na početku procesa, a stanje u Novom listu užasno je komplicirano. Različita kreditna zaduženja, vlasnički odnosi, tehnološka zaostalost, kako u redakcijskom sustavu, tako i u tiskari, a s druge strane riječ je o dobrim novinama, s dobrim autorima koje imaju vjernu publiku’, kazao je za tportal Ninoslav Pavić.

Smatra da bi bila šteta da Novi list propadne jer medijska scena treba novine kao što su te.

– Bila bi šteta za medijsku scenu da Novi list nestane, iako šanse za to postoje. On je posljednjih osam godina u agoniji, vodili su ga ljudi koji s ovim poslom nisu imali veze, bilo je tu svega i zbog toga je njihova situacija složena. Rado bi pomogao, ali s druge strane ide nam dobro s Telegramom i Netom te nećemo srljati grlom u jagode. Osim toga, nismo mi jedni zainteresirani, ali jedini smo iz medijskog biznisa koji bi ga željeli preuzeti. No, ponavljam, još smo daleko od toga’, zaključio je Pavić ne želeći otkriti tko još snima stanje u riječkoj medijskoj kući.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Krk i Rijeka u subotu najtopliji gradovi u Hrvatskoj

spFebruary 16, 2019

Policija upozorila: Snimat ćemo utakmicu i sankcionirati protupravna ponašanja!

spFebruary 16, 2019

Pješak nastradao na Potoku

spFebruary 14, 2019

Državno odvjetništvo traži zatvor za Miškovića!

spFebruary 14, 2019

Preminuo novinar Radio Rijeke Ivica Vrkić

spFebruary 14, 2019

Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

spFebruary 14, 2019

Tajani se ispričao, pročitajte tekst isprike

spFebruary 13, 2019

Održani tribina i radionice na temu „Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?“

spFebruary 13, 2019

Presuda u korist korisnika CHF kredita iz Rijeke za auto kredit

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.