Home Mozaik ‘Nisam mogla hodati’: Baka (82) udala se 46 godina mlađa i u...

‘Nisam mogla hodati’: Baka (82) udala se 46 godina mlađa i u detalje opisala intimne odnose (VIDEO)

295
0

Iris Jones (82) se prije nekoliko godina udala za inženjera Muhammada Ibrahima (36) iz Egipta.

Par je postao poznat nakon gostovanja u britanskoj emisiji “This Morning” u kojoj su Iris i Muhammad prošle godine šokirali voditelje pričama o svom seksualnom životu. Priznali su da su za prvi s*x potrošili cijeli paket lubrikanta, a pratili su ga i bolovi u zdjelici.

Iris iz Somerseta upoznala je Muhammada na Facebooku, a zatim je otputovala u Egipat kako bi ga upoznala. Vjeruje se da je vjenčanje bilo u Egiptu i da je Iris prešla na islam. S Muhamedom, koji je rodom iz Kaira, počela je razgovarati kada je na Facebooku istraživala ateizam.

Svoju ljubav prema njoj isprva je izrazio putem društvenih mreža, a potom je rekao da su mu se osjećaji potvrdili kada ju je prvi put vidio na aerodromu u Kairu.

Britansko Ministarstvo unutarnjih poslova još nije izdalo vizu za Muhameda kao supružnika, pa par održava vezu na daljinu, a sada im je prva godišnjica braka.

– Jedva čekam da te upoznam. Moj odvjetnik kaže da moram biti pozitivan. Samo se nadam da će to biti dobre vijesti. Toliko mi nedostaje Muhammad, samo ga želim sa sobom u UK. Za mene bi bio smak svijeta da nije dobio vizu. Bilo bi kao da nije umro, ali je nestao – rekla je Iris.

Odluka o tome hoće li se Muhammadu dopustiti preseljenje u Veliku Britaniju trebala bi biti donesena početkom studenog, a par je zatražio vizu još u kolovozu.

– Oni sada istražuju. Žele dokaz da će imati gdje biti kad dođe. Također žele znati da dobro zna engleski. Položio je taj test. Vode računa i o financijama. Očito morate biti puni kao čamac da biste došli živjeti sa svojim supružnikom – tvrdi Iris.

Iris kaže da bi Muhammadov dolazak u Veliku Britaniju bio odličan za ekonomiju jer bi, kaže, mogao raditi u elektrani Hinkley Point jer je školovani inženjer.

Veza para privukla je pažnju javnosti početkom prošle godine kada je Iris u emisiji “This Morning” na britanskom ITV-u progovorila o velikoj razlici u godinama između nje i partnera, pa je otkrila i detalje iz svog seksualnog života.

Voditelji nisu bili spremni koliko će to biti otvoreno, a odmah su se počeli smijati kada je baka počela pričati o svojim seksualnim avanturama.

– Prva noć je bila dosta teška. Nitko nije bio oko mene dobrih 35 godina… Mislila sam da sam opet djevica! – rekla je dok je voditelj Phil (57) držao glavu rukama, a Iris je nastavila: “Mogu li vam reći što smo koristili? Cijeli paket lubrikanta.

Voditeljica Holly (38) nije se mogla kontrolirati i počela se smijati dok je Iris nastavila.

– Stvar je u tome da sutradan nisam mogla hodati… Osjećala sam se kao da jašem konja! Osjećalasam bol u zdjelici. U svakom slučaju, to smo prebrodili – rekla je.

– Tablete koje uzimam užasno tanje moju kožu. Tako da to možemo raditi samo ležeći dok je on na meni. Inače bi naš s*x bio jako bolan i imala bih modrice. Zadirkivala sam ljude da mi se sviđa s*x u doggy položaju, ali ova pozicija mi više laska. Volim šokirati ljude. Zašto ne? To ih nasmijava. Ljudi koji imaju dosadne živote očito su zabavljeni mojim korištenjem lubrikanata. Muhamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je vrlo, vrlo seksi. On je divan čovjek – rekla je Iris.

Mnogi gledatelji su bili zabrinuti jer su mislili da bi Muhamed mogao prevariti Iris.

– Vidjela sam mnogo žena koje su muškarci varali s mlađim ženama, ali nikad nisam bio ovako zaljubljen. Znam da svi misle da sam ja stara žena koju on iskorištava za novac, ali ja ga ni nemam. Nisam žena koja se može prevariti. Osim toga, nikad mi nije tražio novac. Sve troškove dijelimo na pola. Ne bojim se da će dobiti vizu i onda me ostaviti. Povjeravam mu svoj život. Zadnji put smo se vidjeli u prosincu 2020., zbog pandemije. Ali mi stalno razgovaramo na mobitelu ili razgovaramo jedni s drugima na Facebooku. Neću odustati dok mu Ministarstvo unutarnjih poslova ne odobri vizu – rekla je Iris.

Nedavno je ova umirovljenica podijelila video na kojem se vidi kako se njezin mladi suprug nježno češlja. “Irisina kosa je fantastična. Ona je sjajna. Ona je čista žena“, kaže Mohamed, a trenutak kasnije ova baka dodaje da i njen muž ima „lijepe, crne kovrče“. Par je video završio razmjenom slatkog poljupca.

U sljedećem videu ovaj Egipćanin pokazuje svoje svježe ispeglane bijele košulje s riječima:

– Iris mi je izglačala odjeću. Hvala joj. Moja žena, moja dobra žena, ja sam sretan čovjek.

Ova 82-godišnjakinja gostovala je u brojnim televizijskim emisijama, a prilično je otvoreno govorila o intimnoj vezi sa suprugom, kao i da su za tu svrhu koristili specijalizirane gelove. “Mohammed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je vrlo, vrlo seksi. On je divan čovjek”, rekla je voditeljima u jednoj emisiji.

Previous articleMuškarac iz SAD-a brutalno mučio, silovao i ubio kćer (15), osuđen na smrtnu kaznu
Next articleKad se vratio iz vrtića, nije bio ‘sav svoj’: Nekoliko dana kasnije liječnici su mu amputirali noge (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here