Home Najnovije Nisam spavala sa suprugom 14 godina, rekao mi je da se snađem,...

Nisam spavala sa suprugom 14 godina, rekao mi je da se snađem, ali ne zna što plaćam 650 eura mjesečno

636
0

Nakon godina apstinencije, jedna Britanka odlučila je uzeti stvar u svoje ruke, te je odlučila prevariti svog muža.

– Imam 45 godina, a moj suprug 51 godinu. U braku smo 23 godine i imamo odraslog sina. U našoj vezi 14 godina nije bilo seksa ni intimnosti i to postaje nerješiv problem – kaže ona i nastavlja:

– Moj muž već dugi niz godina ima problema s erekcijom, išli smo kod svih mogućih liječnika, isprobavao je razne lijekove, ali uzalud. Na kraju mi ​​je priznao da ga vođenje ljubavi zapravo nikad nije zanimalo!

– Pokušala sam razgovarati s njim i objasniti mu koliko mi nedostaje intimnost i vođenje ljubavi, ali uvijek mi je govorio da mu je smiješno tome pridavati toliku važnost, kao i da se snađem sama ako mi je već to toliko važno – objašnjava žena.

– Bez obzira na sve, nisam u mogućnosti razvesti se, niti to trenutno želim. Pa sam odlučila zaposliti mušku prostitutku. Već šest mjeseci jednom mjesečno viđam se sa zgodnim muškarcem u kasnim četrdesetima. Uopće nije jeftino, vidim ga kad mi je muž na službenom putu i za četiri sata mu platim oko 656 eura – iskrena je Engleskinja.

– Obično prvo popijemo nekoliko pića, a onda idemo do moje kuće. Ovako nešto dosad nisam radila, a za mene je najveće zadovoljstvo činjenica da sam nakon toliko godina gola s muškarcem i da se opet osjećam željeno – priznaje.

– Međutim, bez obzira na to koliko je vođenje ljubavi s muškom prostitutkom izvor užitka, nedostaje mi bliskosti sa suprugom i voljela bih da se nas dvije nekako ponovno povežemo – zaključila je Britanka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here