Home Mozaik Nives Celzijus otkriva svoj odmor u Švicarskoj: ‘Uživanje u prirodi i luksuzu...

Nives Celzijus otkriva svoj odmor u Švicarskoj: ‘Uživanje u prirodi i luksuzu bez briga’

129
0
768x432 ba054e7c 9d09 11eb 870c cedfb09875dd
768x432 ba054e7c 9d09 11eb 870c cedfb09875dd

Poznata glumica i pjevačica Nives Celzijus ne skriva svoj trenutni odmor u predivnim švicarskim Alpama, gdje uživa u društvu svoje kćeri Taisha. Na društvenim mrežama, Nives je podijelila sa svojim obožavateljima dio svoje avanture i opisala kako provodi vrijeme u Švicarskoj.

Na Instagramu je objavila video u kojem je iznijela detalje svog odmora: “Iskoristile smo školske praznike i odlučile posjetiti Švicarsku. Za one koji se brinu kako će jedna sretna razvedena žena i samohrana majka preživjeti u skupoj Švicarskoj, došle smo Ryanairom do Basela, a zatim nastavile putovanje autobusom i vlakom do Berna. Iako je vlak bio skuplji od avionske karte, ne brinite, imamo sreće jer nas u Bernu čeka kuma i njena kuća, koja postaje naš privremeni dom. S obzirom da ne plaćamo smještaj, imamo priliku istražiti najljepše znamenitosti, restorane i barove. Iako nemamo novca za luksuz, uvijek uživamo u finim mjestima.”

Nives je svojim pratiteljima otkrila tko je preuzeo troškove tijekom njihovog boravka: “Napokon smo upoznale i svog najvećeg fana u Švicarskoj, koji nas je pozvao na večeru i iznenadio nas rentanjem Ferrarija. Sutra smo posjetile spa centar, što je iznosilo 85 franaka po osobi, ali smo uživale u piću, večeri i luksuzu. Možda se pitate tko plaća sve te troškove – ponekad ja, ponekad kuma, a ponekad i njen muž. No, unatoč visokim cijenama, uživamo u aktivnostima dostupnim po pristupačnim cijenama. Ovdje uživamo u prirodi i raznim zabavnim aktivnostima.”

Nives Celzijus je svojim transparentnim i humorističnim pristupom svojim putovanjima osvojila simpatije svojih obožavatelja, dok istovremeno dijeli sliku bogatstva prirode i kulture koju nudi Švicarska.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here