Home Mozaik Noć kazališta – moć kazališta u Zajcu

Noć kazališta – moć kazališta u Zajcu

653
0

Za ovogodišnju manifestaciju Noć kazališta, koja će se održati u subotu, 17. studenoga 2018. riječki HNK Ivana pl. Zajca za svoju je publiku pripremio program pod nazivom „Moć kazališta“.
Riječani koji na blagajni „Zajca“ preuzmu besplatne propusnice, od 18.00 sati moći će se uputiti u obilazak prostora u Kazališta i to ponajviše onih koji su publici inače „nevidljivi“ i nepoznati, od atrija i pozornice, kroz dvorane za probe, te kazališni bife, foyer i gala salon „Gale“ sve do galerije.
A u svakom će od tih deset prostora moći vidjeti pripreme, vježbe i pokuse predstava koje su već na repertoaru ili se tek pripremaju: za Verdijevu operu „Falstaff“, baletne predstave „Serenada & Allegro“ i „4 bolera“, predstave za djecu i obitelj „Anche le pulci hanno la tosse /I buhe kašlju“, predstave za mlade „Naš odgoj“, dramsku predstavu „Lolipop“, popularni Zajc stand up, te prisustvovati vježbama studenata studija Gluma i mediji.
Proba iznenađenja očekuje one koje stignu do zborske dvorane te prvi otkriju i čuju dijelove nove zasigurno hit predstave riječkog HNK.
Program koji će potrajati do 20 sati pripremili su članovi svih umjetničkih ansambala riječkog „Zajca“, Hrvatske i Talijanske drame, Opere i Baleta.
Posjetitelji će moći sami odabrati svoj put kroz kazališne prostore i kazališne probe, put kroz jedinstveno kazališno iskustvo kojeotkriva moć kazališta iz nove perspektive.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here