Home Mozaik Noć prije vjenčanja dobila poruke od druge žene: Ono što je napravila...

Noć prije vjenčanja dobila poruke od druge žene: Ono što je napravila na ceremoniji je iznenadilo sve prisutne

253
0

Ispovijest djevojke ganula je mnoga srca, ali i njezinu hrabrost jer je cijelu nemilu situaciju okrenula u svoju korist i slavila svoje poštenje i svoju slobodu.
Vjenčanje je dan koji će mladenci, ali i njihovi najbliži, pamtiti do kraja života. Jedna je to od najljepših svečanosti koju budući mladenci provode u sreći i veselju jer slijedi sudbonosno “da”. Ipak, vrlo često se dogode neke nepredviđene situacije, ali ova je zaista neobična. Ispovijest djevojke ganula je mnoga srca, ali i njezinu hrabrost jer je cijelu nemilu situaciju okrenula u svoju korist i slavila svoje poštenje i slobodu.

  • Bili smo zajedno šest godina. Alex je netko za koga sam se htjela udati jer je on bio utjelovljenje svih mojih djevojačkih snova. Međutim, poruke od druge žene koje sam dobila prije vjenčanja uništile su mi život – započela je svoju ispovijest ova djevojka.

Sjedila je u svojoj hotelskoj sobi s prijateljicama kada je vidjela da je primila poruku. Okrenula je slušalicu misleći da je riječ o poruci nekoga tko joj želi čestitati, međutim, istina je bila sasvim drugačija. Dobila je poruku od žene s kojom ju je muž varao.

  • Stigla je serija dopisivanja između mog muža i još jedne žene. Napisao joj je da je puno bolja od mene, da je savršena, da želi da sam ja upola dobar kao ona. Pohvalio je i njezino umijeće u spavaćoj sobi i rekao da kod mene toga nema. Zakazao je sastanak s njom dan nakon našeg vjenčanja, rekavši da želi da bude “vruće” kao nikada do sada – dodala je ova djevojka u svojoj ispovijesti, prenosi Daily Star.

Osjećala se slomljeno, ali dan njezinog vjenčanja bliži se za nekoliko sati i morala je donijeti odluku.

  • Prijateljima sam rekla da ne želim odustati od vjenčanja. Iako su bili šokirani, podržali su me i pomogli mi da se spremim za ceremoniju – rekla je ova djevojka.

No, pred oltarom, roditeljima i svim uzvanicima odlučila je razgolititi svog supruga riječima:

  • Danas neće biti vjenčanja, jer Alex nije netko za koga se želim udati i s kim želim dijeliti budućnost. Sinoć sam dobila poruke od njegove ljubavnice i sve mi je bilo jasno. Srušio mi je svijet, ali želim uzdignute glave dalje – rekla je djevojka.

Njezin zaručnik, obitelj i prijatelji ostali su bez riječi. Zaručnik problijedi i pogleda je u oči pune suza.

  • Vidio je moje suze i nije imao što dodati, samo se okrenuo i s kumom izašao iz crkve. Rekao sam svima da ostanu i da ću se danas udati za poštenje i da želim da se svi dobro provedu. Otišli su svi osim njegova dva prijatelja, a i obitelj mu je okrenula leđa – zaključila je ova nesuđena mladenka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here