Home Sport Nogometaš priznao: Igrao sam u HNL-u i kladio se na svoje utakmice

Nogometaš priznao: Igrao sam u HNL-u i kladio se na svoje utakmice

210
0

Jučer je u Ligi prvaka igrao Newcastle, ali bez Sandra Tonalija, skupog pridošlice iz Milana. Talijan je kažnjen s deset mjeseci suspenzije zbog umiješanosti u aferu povezanu s kockanjem i klađenjem, a istražuje se i brojne druge igrače. Ilegalne kladionice, veliki dugovi, fizičke prijetnje, dugogodišnje suspenzije iz nogometa, to je sada njihova stvarnost. HRT je istražio kakva je situacija u Hrvatskoj kad je o tome riječ.

Kako sve počinje, pristao im je objasniti jedan domaći nogometaš koji je dugi niz godina igrao u HNL-u. Zamolio je da ostane anoniman. “Društvo je takvo da smo svi zajedno, kavice, i to tako krene. Prije, poslije treninga, utakmice, pred utakmicu. Neki adrenalin to stvara, mi smo se tome veselili kao da nam je zadnji dan. Poslije izlazaka nama je bilo kao dobar dan da većina ekipe ide u kasino”, rekao je nogometaš za HRT pa dodao:

“Kladili smo se na naše utakmice, na utakmice drugih klubova u ligi, na sve. Kako su krenule ozljede, shvatio sam da sam psihički nestabilan i u tome, znači kroz kocku sam tražio utjehu, koja me kao vukla iz toga van, a zapravo me sve više tjerala na dno. Zadnjih godina je to bilo nenormalno, veliki gubici.”

Previous articleŽena se sledila nakon što je čula razgovor muža i njegovih prijatelja: ‘Nakon toga za mene ništa nije bilo isto‘
Next articleNaišao na ‘Dlakavu loptu’ I skamenio se: Jeziva scena kao iz horor filma – jurila je i promijenila oblik (video)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here