Home Sport Nova Dinamova zvijezda osuđena zbog vrijeđanja bivše supruge!

Nova Dinamova zvijezda osuđena zbog vrijeđanja bivše supruge!

601
0

Novo Dinamovo pojačanje Petar Bočkaj mora platiti 2000 kuna kazne i 200 kuna zbog sudskog postupka vrijeđanja bivše supruge s kojom ima dijete. Prije godinu i pol dana poslao je SMS poruku bivšoj supruzi u kojoj joj je poručio da ‘ide u pi*** materinu’ i da će joj ‘jeb*** mater’ ukoliko neće čuti svoje dijete.

Nakon poruke uslijedila je i tužba i u konačnici presuda zbog verbalnog nasilja u obitelji. Bočkaj u svojoj obrani ništa nije porekao te je također poručio kako ‘niti u jednom trenutku nije imao namjeru izazvati strah, uznemirenost ili povrijediti dostojanstvo’. Bio je ljut jer mu je bivša supruga u jednom trenutku rekla kako ne može čuti svoje dijete na telefon.

Rasprava je krenula kada je Bočkaj pretprošle godine želio čuti svoje dijete, a bivša supruga mu je tada rekla kako je na rođendanu, da bi potom uslijedile već ranije spomenute uvrede. Također valja istaknuti kako je čitavu raspravu čula i prijateljica s kojom je bivša supruga bila u automobilu te su zatim zajedno otišle u policiju i prijavile Bočkaja

Previous article‘Možda je Mateju bilo krivo što ste vi sa Zadranima uzeli, a on nije?’ Ovo su poruke koje su Matejevi prijatelji razmenjivali nakon njegovog nestanka, spominje se droga.
Next articleHrvatski izbornik Hrvoje Horvat otkrio najjače strane Crnogoraca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here