Home Sport Nova vrsta nogometnih huligana dolazi na Euro: Utrenirani tinejdžeri namazani kokainom!

Nova vrsta nogometnih huligana dolazi na Euro: Utrenirani tinejdžeri namazani kokainom!

331
0
pexels omar ramadan 1739260 24821683
pexels omar ramadan 1739260 24821683

Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj počinje za točno 9 dana – 14. lipnja i trajat će do 14. srpnja. Dok se ljubitelji nogometa raduju spektaklu, neki tabloidi već šire priče o mogućem nasilju. Poznati britanski tabloid, Daily Mail, piše o novoj generaciji nogometnih huligana koji treniraju borilačke sportove i koriste kokain, što je izazvalo zabrinutost među sigurnosnim snagama.

“Nova Vrsta Nogometnih Huligana Dolazi na Euro”

Pod naslovom: “Nova vrsta nogometnih huligana dolazi na Euro: Tinejdžeri namazani kokainom, koji se naslikavaju po Instagramu, alarmirali su njemačku policiju”, Daily Mail detaljno opisuje novu generaciju huligana koji su utrenirani i koriste drogu. Njihova prisutnost zabrinula je njemačke vlasti, koje su se pripremile za održavanje reda i mira tijekom prvenstva.

“Nijemci vole piti pivo baš kao i mi, a neki vole, na obje strane, roknuti šlapu“, naveo je Tommy Robinson utjecajan navijač koji predvodi svoje istomišljenike.

Njemačka Policija Spremna za Izazove

U utorak su se u Whitehallu sastala dva visoka njemačka policijska časnika, tzv. spottera, koji su naglasili dobrodošlicu navijačima iz Engleske, ali upozorili na neprihvatljivo ponašanje, uključujući nasilje i neprimjerene pjesme. Njemačka policija planira strogo kažnjavati svakoga tko narušava red, uključujući odmah naplatu štete putem bankomata ili pritvor.

Organiziran Pristup Sigurnosti

Njemačka policija, u suradnji s britanskim kolegama, uspostavila je sustav za praćenje i nadzor navijača. Britanski inspektor Mark Roberts, zadužen za nadzor navijača, istaknuo je kako će se njemačka policija usredotočiti na prevenciju i brzo djelovanje protiv nasilja. Britanska policija također je u pripravnosti, s više od 2000 naloga za zabranu putovanja najgorih huligana.

Poziv na Razumno Ponašanje

Navijači su pozvani da se ponašaju primjereno i poštuju njemačke zakone. Svako nacionalističko ili nasilno ponašanje bit će strogo kažnjavano. Njemačka policija je poznata po učinkovitom provođenju zakona i ne tolerira povrede zakona poput nacističkog pozdrava ili paljenja izraelskih zastava.

Dok se Europsko nogometno prvenstvo približava, svi sudionici i posjetitelji pozvani su na odgovorno ponašanje kako bi se izbjegli incidenti i omogućilo sigurno i ugodno praćenje nogometnih utakmica. Njemačke i britanske vlasti usklađeno rade na osiguravanju reda i mira tijekom ovog velikog sportskog događaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here