Home Vijesti Novi fight SDP-ovca i HDZ-ovca

Novi fight SDP-ovca i HDZ-ovca

885
3

HDZ-ov i SDP-ov zastupnik iz Primorsko-goranske županije Anton Mance (HDZ) i Željko Jovanović (SDP) žestoko su se sinoć posvađali u saborskom restoranu.

Mance je događaj potvrdio i za Jutarnji list i prepričao događaj:

– Oko 18 sati otišao sam na večeru u donji saborski restoran i malo poslije mene došao je Željko Jovanović. Sjedili smo na suprotnim krajevima dvorane i onda mi je on odjednom počeo vikati: „Lažove, lažove…Star si, a lažeš! Bio sam šokiran i iznenađen njegovim riječima. To više što do tada nikada nismo ni razgovarali. Dugo sam u politici, ali tako nešto nisam doživio, kazao je Mance i dodao kako je potom zapitao Jovanovića što je to lagao.

– On je počeo spominjati KBC Rijeka i kako on nije bio šef Vijeća nego samo član i ja sam shvatio da ga je iznerviralo moje pitanje koje sam ranije tog dana postavio u Saboru, a odnosilo se na to da je Jovanović bio u Vijeću KBC-a Rijeka od 2001. do 2004. godine, a da je u tom razdoblju farmaceutska tvrtka za koju je radio povećala promet za 20 posto. Spominjao sam jučer u Saboru i natječaj za dvorane i bazene, a Jovanovića je to očito razljutilo pa me je zato i počeo vrijeđati u restoranu. U jednom trenutku mi je doviknuo i zašto ga ne prijavim DORH-u, ispričao je Mance. Kazao je i kako su tijekom sukoba u restoranu njih dvojica bili sami, te da je nakon toga došao i HNS-ovac Miljenko Dorić.


Željko Jovanović

– Kad je Dorić došao, ja sam otišao. Nije mi bilo ugodno i bio sam vrlo uzbuđen. Zbog toga sam se poslije požalio i svojim kolegama, ispričao je HDZ-ov zastupnik.

Jovanović iz SDP-a tvrdi kako je cijela priča pretjerana i da nije bilo sukoba te da su on i Mance samo kratko razgovarali te da nije bilo svađe.

  – U zadnje vrijeme stalno se pokušava stvoriti jedna loša, svađalačka atmosfera. No, nije točno da je bilo ikakvog sukoba. Pa, ne može se svaki razgovor smatrati svađom, rekao je Jovanović i dodao kako zadnjih dana čak ni ne sudjeluje u raspravama upravo zato da bi se izbjegle nepotrebne napetosti koje nikome ne koriste, izjavio je za Jutarnji list.

3 COMMENTS

  1. Dobro je dok se svađaju. Da bar počne batinjanje, pa da se svi skupa pobiju, pa da nam na vlast dođu kulturni, obrazovani i inteligentni ljudi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here