Home Vijesti Novi slučaj trovanja mineralnom vodom u Rijeci?

Novi slučaj trovanja mineralnom vodom u Rijeci?

1376
0

Nakon nedavnog incidenta s trovanjem mineralnom vodom proizvođača internacionalnog lanca, Rijeka je prema informacijama koje su se proširile gradom ponovno uzdrmana novim sličnim slučajem. Prema neslužbenim informacijama, a kojima raspolažemo, policija istražuje događaj koji se dogodio u jednom od riječkih kafića, a osoba koja je konzumirala mineralnu vodu je završila u bolnici. Simptomi su slični sa slučajem iz svibnja ove godine kada je Stanku Lakoviću nakon konzumiranja mineralne vode u riječkom restoranu spržen jednjak. Za sada nema nikakvih službenih potvrda ovih informacija.

Podsjetimo, u svibnju ove godine, bračni par iz Pule sjeo je na ručak u restoranu te naručio mineralnu vodu koja im je poslužena u bočicama. No, nakon što je Stanko Laković uzeo gutljaj vode, uslijedio je šokantan trenutak.

“Čim sam stavio vodu u usta, momentalno sam ispljunuo sve i osjetio kako mi usta gore. Nakon možda pola minute, minute, iz restorana su me poslali van”, izjavio je.

Informacije o slučaju trovanja mineralnom vodom možete pratiti i na našem viber kanalu.

Djelatnici restorana promptno su pozvali Hitnu pomoć koja je Lakovića odvela u bolnicu. Iako se prvo sumnjalo na alergijsku reakciju, liječnici su naknadno dijagnosticirali da je Laković popio neku vrstu korozivnog sredstva ili kiseline.

“Neko korozivno sredstvo, neka kiselina. Meni je par kapi prošlo dole po jednjaku i to mi je spalilo jednjak. Da sam popio više, ne bi me bilo tu”, opisao je Laković.

Jedna od najvećih enigma ovog slučaja jest kako je kemikalija završila u bočici s vodom koja je završila na njihovom stolu.

Upit o ovom slučaju proslijedili smo riječkoj policiji, objaviti ćemo odgovor čim ga dobijemo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here