Home Sport Novinar na Svjetskom prvenstvu bocnuo švicarskog igrača: “Shaqiri, ti si iz Srbije!”...

Novinar na Svjetskom prvenstvu bocnuo švicarskog igrača: “Shaqiri, ti si iz Srbije!” – Njegova reakcija mnoge je iznenadila

460
0

Xherdan Shaqiri, švicarski reprezentativac, u srpskoj javnosti ozloglašen po svojim negativnim izjavama o Srbiji, neočekivano je reagirao na pitanje novinara u Kataru.

Naime, predstavnik medija iz Bangladeša rekao je Shaqiriju da dolazi iz Srbije, a krilni igrač praktički nije reagirao, već je pristojno odgovorio na pitanje o “internacionalnom” sastavu švicarske reprezentacije.

Novinar je govorio o velikom broju švicarskih reprezentativaca koji su u tu zemlju došli “izvana”, pa je Shaqirija, koji je rođen u Gnjilanu, podsjetio da on “dolazi iz Srbije”.

Bivši igrač Liverpoola nije imao reakciju kakvu bi mnogi očekivali, s obzirom da je poznato njegovo ponašanje prije samo četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Shaqiri se čak i slikao s novinarom iz Bangladeša koji je objasnio da ne želi nikoga provocirati, već ga samo zanima mišljenje većeg broja “stranaca”.

“Izbornik je već rekao da u Švicarskoj ima mnogo imigranata i da smo stvarno različitih nacionalnosti, ali igramo za Švicarsku i dajemo sve od sebe za svoju zemlju.” Uživam u svakoj utakmici, svaka utakmica za Švicarsku je za mene posebna. Lijepo je vidjeti toliko naših navijača, uvijek je lijepo da zemlja s puno stranaca može imati uspješnu nogometnu reprezentaciju. To nije nešto što se viđa svaki dan”, rekao je Shaqiri.

Previous articleVIDEO: Livaja zabio za preokret!!!
Next articleMisteriozni slučaj golmana u hrvatskoj skupini. Otpjevao je himnu pa nestao s terena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here