Home Mozaik Nudila muškarcima odnose, a onda ih uvlačila u opaku zamku: Zbog onog...

Nudila muškarcima odnose, a onda ih uvlačila u opaku zamku: Zbog onog što je radila ne gine joj zatvor

955
0

Život stanovite Claire Huli pratio je tragični put od uzorne djevojke do mračnog svijeta droge i prostitucije. Nekada je bila jedna od savjetnica za ljepotu i šminke u Debenhamu, no život majke troje djece potpuno se promijenio te je ušla u svijet prostitucije, heroina i crack kokaina.

Bivša studentica počela se ničim izazvana družiti s dilerima droge u Liverpoolu i razvila ovisnost razreda A koja joj je uništila život.

Sada, nakon što je ovoga tjedna navršila 36 godina, rođendan je proslavila sama i u zatvoru, a osuđena je na pokušaje namamiti ljude koji su joj platili za seks, kako bi ih njezin suučesnik opljačkao pod prijetnjom nožem. Zločin se dogodio 26. srpnja, a ona se pokušala izvući na sudu, no poroti to nije bilo dovoljno.

Za navedene stvari osuđena je na osam godina zatvora i još šest kaznenih djela za radnju nabave heroina i crack kokaina od 30. rujna do 5. listopada 2020. godine.

Njezin osumnjičeni dečko Kevin Duti (30) iz Hall Roada u Hallu osuđen je na 12 godina zatvora nakon što je priznao pljačku i tešku provalu.

Huli je preuzela inicijativu u okrutnim prekršajima tako što je prilazila muškarcima u ranim jutarnjim satima u području Hesl Roada u Hallu i nudila im seks.

Namamila je dvojicu muškaraca, u odvojenim incidentima u razmaku od nekoliko sati, u zamku gdje ih je Dati, naoružan nožem, napao i pod prijetnjom odveo do bankomata kako bi mu dali novac koji je želio.

Tijekom suđenja Huli se pretvarala da nema pojma što će Duti učiniti i da ju je to potpuno iznenadilo.

Inače, majka je triju djevojčica i na društvenim mrežama redovito bi se hvalila da je brižna, pažljiva i nježna.

Prema riječima njezinih poznanika, nikad nije bilo naznaka da će se uplesti u loše društvo i biti njegova žrtva.

Previous articleMarca: Srećom, nogomet još uvijek ima ljude poput Modrića
Next articleSkandalozan VIDEO / Sestra BB Marijane pijana se seksala sa zauzetim cimerom pa nasrnula na snimatelja: Produkcija je izbacila iz showa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here