Home Vijesti Obersnel ljut na Rijekadanas: Lažete i blatite me!

Obersnel ljut na Rijekadanas: Lažete i blatite me!

1877
2

U komentaru vijesti o puknutoj cijevi u Vukovarskoj ulici prenesenoj jučer na Rijekadanas, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel se pod nickom Obi obrušio na uredništvo našeg portala. Budući da nam je sam Obersnel istog dana potvrdio autorstvo nad spomenutim komentarom, prepuštamo našim čitateljima da sami procjene tko je u pravu, a tko u krivu: Konfuzija oko kvara u Vukovarskoj ulici.

2 COMMENTS

 1. Pozdrav svima
  Niti sam ljut, niti sam se obrušio na uredništvo, niti sam tražio objavu reagiranja u što se može uvjeriti svatko tko pročita moju prepisku s glavnom urednicom u nastavku ovog teksta. U svakom slučaju zahvaljujem na lijepoj slici i pažnji

  Komentar je autentican ali nije potrebno da ga objavljujete kao reagiranje Ja volim formu komentara i foruma i za mene je to sasvim dovoljno No u svakom slucaju zahvaljujem na dobroj volji S postovanjem

  Vojko Obersnel

  —– Original Message —–
  From: Sanja Perinic
  To: Obersnel Vojko
  Sent: Wed Aug 27 16:31:24 2008
  Subject: reagiranje?

  Poštovani,
  danas smo na portalu RijekaDanas.com među komentarima na članak “Konfuzija oko kvara u Vukovarskoj ulici” primili komentar potpisan vašim imenom i prezimenom te e-mail adresom. Ovim putem vas molimo da nam potvrdite autentičnost komentara kako bismo komentar objavili i u formi reagiranja (u posebnom članku).
  Srdačan pozdrav,
  Sanja Perinić
  gl. urednica

 2. zaista ste nevjerojatni. kolko vam puta rabi objasnjavat da bi kapili? ovo nisu vasi dvorski mediji i ne morete ih uredjivat! provajte se prijavit za novinara pripravnika pa vam mozda pruze sansu. (nema preskakanja stepenica i odma u urednistvo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here