Home Sport Objavljena snimka posljednjeg zavoja prije tragične nesreće irskog vozača relija (VIDEO)

Objavljena snimka posljednjeg zavoja prije tragične nesreće irskog vozača relija (VIDEO)

208
0

Objavljena je snimka za koju se navodi da prikazuje posljednji zavoj prije tragične nesreće u kojoj je, prilikom testne vožnje za WRC Croatia Rally, poginuo irski vozač Craig Breen (33).

Nesreća se dogodila jučer oko 12:40 na lokalnoj cesti 2201 u Loboru, kod Zlatara, kada je Breenov automobil izletio s ceste. Breen je vozio za tim WRC Hyundai i bio je pri vrhu u natjecanju. Njegov suvozač James Fulton prošao je bez ozljeda.

Na snimci posljednjeg zavoja prije nesreće vide se teški uvjeti na cesti koja je natopljena kišom.

Prije ove snimke objavljena je još jedna, snimljena ranije tijekom testne vožnje u Hrvatskoj.

@vlado01v last turn before heaven🙏 #craigbreen #wrcrallye #croatia #testdrive ♬ See You Again (feat. Charlie Puth) – Wiz Khalifa

Kako je danas objavila policija, jučer oko 12:40 u Loboru tijekom trening vožnje za natjecanje WRC Croatia Rally 2023, došlo je do slijetanja sportskog automobila s kolnika i udara u drveni stup ograde.

“Tom prilikom, vozač, 33-godišnji državljanin Irske smrtno je stradao, dok suvozač u vozilu 31-godišnji državljanin Irske nije ozlijeđen. Na vozilu je nastala materijalna šteta. Mrtvo tijelo vozača prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb”, objavila je policija.

Dodali su kako je za vrijeme održavanja testa probnih vožnji dionica ceste bila zatvorena za sav promet i propisno obilježena prometnom signalizacijom te je bila organizirana redarska služba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here