Home Vijesti Objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo otac Marka Livaje

Objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo otac Marka Livaje

331
0

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas u 1:22 dogodila na brzoj cesti kod Kaštel Sućurca poginuo je Milan Livaja, otac nogometaša Hajduka Marka Livaje. Milan Livaja na svom se motociklu sudario s automobilom i na mjestu poginuo.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavilo je priopćenje o okolnostima nesreće. Milan Livaja vozio je motocikl u suprotnom smjeru kada je na njega naletio automobil. Treba napomenuti da su na brzoj cesti kod Kaštela dvije trake i dvije strane drugog smjera odvojene metalnom ogradom kao što je to inače slučaj na autocestama i brzim cestama. Došlo je do teškog sudara prednjeg lijevog dijela auta i prednjeg dijela motocikla, pri čemu je Milan Livaja poginuo.

Priopćenje Općinskog državnog odvjetništva prenosimo u cijelosti.

“Dežurna zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu je 28. kolovoza 2022., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske te stalnog sudskog vještaka za promet, provela očevid prometne nesreće koja se dogodila 28. kolovoza 2022., oko 01:22 sati kod Kaštel Sućurca.

Prema do sada prikupljenim podacima utvrđeno je da se osobno vozilo, kojim je upravljao hrvatski državljanin (2002.), kretalo južnom kolničkom, a sjevernom prometnom, trakom brze ceste Trogir-Solin iz pravca zapada u smjeru istoka. Vozač motocikla (hrvatski državljanin, 1966.) kretao se suprotnim smjerom iz pravca istoka (Solin) u pravcu zapada (Trogir).

Došlo je do sudara između prednjeg lijevog dijela osobnog vozila i prednje strane motocikla na sjevernoj prometnoj, a južnoj kolničkoj, traci navedene ceste, na dijelu kolnika brze ceste namijenjene kretanju vozila iz pravca Trogira prema Solinu pri čemu je na mjestu nesreće preminuo vozač motocikla.

Dežurna zamjenica je, nakon očevida, naložila obdukciju tijela smrtno stradale osobe, toksikološko vještačenje sudionika nesreće te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće”, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

Previous articleNavijači čekaju reset kluba nakon samo 7 odigranih kola!
Next articleLivaja još uvijek u Osijeku. Ne zna se hoće li večeras igrati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here