Home Najnovije Objavljeni novi detalji navijačke tučnjave u Zagrebu, pripadnik Torcide se bori za...

Objavljeni novi detalji navijačke tučnjave u Zagrebu, pripadnik Torcide se bori za život

190
0

Policija će zbog izazivanja nereda i sudjelovanja u tučnjavi kazneno prijaviti 44 navijača splitske Torcide i šest pripadnika zagrebačkih BBB-a zbog njihova sukoba koji se u nedjelju popodne dogodio u središtu Zagreba, pri čemu je jedan gostujući navijač zadobio ozljede opasne po život.

Zagrebačka policija u ponedjeljak je izvijestila da je privela 50 navijača te nad njima provodi kriminalističko istraživanje zbog tučnjave u Ulici Izidora Kršnjavog uoči utakmice zagrebačke Lokomotive i splitskog Hajduka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici. Po završetku istrage protiv 44 pripadnika Torcide i šest BBB-a bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja nereda i sudjelovanja u tučnjavi.

U policiji napominju da su se navijači, u mnoštvu od oko 100 osoba, međusobno fizički sukobili nešto iza 13 sati, koristeći razna pirotehnička sredstva, teleskopske palice, metalne cijevi, drvene drške za sjekire, drvene palice i druge opasne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje.

Prilikom sukoba ozlijeđeno je ukupno 15 navijača, odnosno dva pripadnika domaće navijačke skupine i 13 gostujuće. Dvojica gostujućih navijača teže su ozlijeđena, od kojih je jedan zadobio ozljede opasne po život, dok su ozljede ostalih ozlijeđenih navijača za sada okvalificirane kao lakše. Iz policije ističu da nastavljaju kriminalističko istraživanje ovog događaja.

Previous articleMessi mjesecima tajno pregovara s jednim klubom? (VIDEO)
Next articleŠokantna snimka: Policija tukla nogometnog reprezentativca! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here